Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Και τέταρτη σύλληψη μέσα σε ένα 24ωρο

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Και τέταρτη σύλληψη μέσα σε ένα 24ωρο
Στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκεται και ο 4ος άνδρας για τον οποίο είχε βγει ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση με τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια.

Το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε και η τέταρτη σύλληψη που είχε προαναγγελθεί από τα εντάλματα που είχαν εκδοθεί μετά τη συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης.

Επιχειρηματίας, σεκιουριτάς και προπονητής οι 3 που συνομιλούσαν με την 12χρονη

Σημαντικές οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια, συνελήφθησαν τρεις άνδρες οι οποίοι φέρεται να συνομιλούσαν μαζί της.

Μετά τη νέα συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης, κατά τη διάρκεια της οποίας κλήθηκε να αναγνωρίσει τους βιαστές σε φωτογραφίες που της έδειξαν οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανηλίκων, εκδόθηκαν χθες τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης.

Σύμφωνα με τις Αρχές πρόκειται για τρία νέα άτομα, τα οποία κατηγορούνται ότι απέκτησαν «επαφή» με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκαν μαζί της.

Τα προφίλ των ανδρών:

35χρονος επιχειρηματίας

Ο 35χρονος, ο οποίος δήλωσε εισοδηματίας, συνελήφθη με την κατηγορία πως βρέθηκε με την 12χρονη τρείς φορές την οποία φέρεται πως βίασε.

Συγκεκριμένα η κατηγορία που του αποδίδεται είναι αυτή της γενετήσιας πράξης με ανήλικο συμπληρώσαντας και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Σε έρευνες που έγιναν στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 3 laptop
  • tablet
  • 2 κινητά τηλέφωνα

39χρονος σεκιουριτάς, πατέρας 9χρονου αγοριού

Ο 39χρονος είναι κάτοικος Νέου Ηρακλείου, πατέρας 9χρονου αγοριού. Συνελήφθη με την κατηγορία που του αποδίδεται είναι αυτή της γενετήσιας πράξης με ανήλικο συμπληρώσαντας και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

  • πιστόλι και 42 φυσίγγια
  • tablet
  • κινητό τηλέφωνο και κάρτα μνήμης

55χρονος προπονητής και τεχνικός διευθυντής ακαδημιών ποδοσφαίρου

Ο 55χρονος είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και είχε καταθέσει ότι είχε επικοινωνήσει με την ανήλικη μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής. Αφού είχε δώσει ένορκη κατάθεση στις 16 Οκτωβρίου στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Σχεδόν 20 ημέρες αργότερα όμως και μετά τις νέες μαρτυρίες της ανήλικης που βίωσε τη φρίκη για περισσότερο από τέσσερις μήνες στα χέρια των παιδοβιαστών της, προέκυψε ότι ο προπονητής δεν είχε μόνο διαδικτυακές και τηλεφωνικές επαφές με τη 12χρονη.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν δυνάμει ενταλμάτων, βραδινές ώρες της 3-11-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 2 ημεδαποί, 35 και 39 ετών, κατηγορούμενοι για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, αντίστοιχα.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι απέκτησαν επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκαν μαζί της, ο 35χρονος τουλάχιστον (3) φορές και ο 39χρονος (1) φορά και προέβησαν στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.