Ελλάδα

Η πρώτη αντίδραση της οικογένειας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες του πατέρα της Καρολάιν

Η πρώτη αντίδραση της οικογένειας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες του πατέρα της Καρολάιν
Η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αντιδρά στις καταγγελίες του πατέρα της Καρολάιν Κράουτς για εμπλοκή του με συμμορία που διακινεί ναρκωτικά.

Ποικιλές αντιδράσεις προκάλεσαν οι καταγγελίες του πατέρα της Καρολάιν Κράουτς - που δολοφονήθηκε άγρια από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά - καθώς για πρώτη φόρα δόθηκε μια νεά τροπή στην υπόθεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό στον ΑΝΤ1, η οικογένεια είναι αναστατωμένη από τις αναφορές πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δολοφόνησε τη σύζυγό του για να μην «μαρτυρήσει» όσα γνώριζε για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών.

Το ίδιο ρεπορτάζ θέλεις τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να αναρωτιούνται για το πώς αυτές οι αποκαλύψεις θα επηρεάσουν τη δίκη στο Εφετείο για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Η οικογένεια προτιμά - για την ώρα - να κρατά χαμηλούς τόνους για το κύκλωμα ναρκωτικών, το οποίο κατήγγειλε ο πατέρας της Καρολάιν, αν και η ρήξη στο δικαστήριο θεωρείται δεδομένη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου δεν βλέπει τη μικρή Λυδία, ενώ όπως σημειώμουν οι συγγενείς του «δεν ξέρουμε καν που βρίσκεται η μικρή, έχουμε να τη δούμε μήνες».