Ελλάδα

Αυτός είναι ο 72χρονος Γερμανός συνεργός του ψευτογιατρού, ο «ακριβοθώρητος και δύσκολα προσβάσιμος»

Αυτός είναι ο 72χρονος Γερμανός συνεργός του ψευτογιατρού, ο «ακριβοθώρητος και δύσκολα προσβάσιμος»
Αυτός είναι ο 72χρονος Γερμανός, συνεργάτης του ψευτογιατρού, του Έλληνα φυσιοθεραπευτή που συστηνόταν ως γιατρός και ο οποίος σύμφωνα με τις Αρχές είναι υπαίτιος για τον θάνατο τουλάχιστον πέντε ανθρώπων.

Όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο, οι δυο άνδρες δούλευαν μαζί τουλάχιστον από το 2006 και συναντούσαν τα υποψήφια θύματά τους, αρχικά στην Ελλάδα κι έπειτα στη Γερμανία, τους υπόσχονταν θεραπεία, ακόμη και για σοβαρά προβλήματα υγείας που είναι αδιαμφησβήτητα ανίατα.

«Στο δεύτερο στάδιο πηγαίνουν από τον ένα γιατρό στον άλλον. Στο τρίτο στάδιο είναι να βρούνε τον καλύτερο. Στο τέταρτο στάδιο έχουν απογοητευτεί γιατί λέει άλλα ο ένας, άλλα ο άλλος».

«Απλώς συνδέθηκα με τον […] πριν από πολλά χρόνια σε σεμινάρια πολλά που έχω πάει και μετά από πολλές εναλλαγές κολλήσαμε. Που είναι πάρα πολύ δύσκολο να κολλήσει γιατρός με κάποιον άλλον, πάρα πολύ δύσκολο. Σχεδόν απίθανο».

Αυτός είναι ο Γερμανός συνεργός του ψευτογιατρού

«Είμαι ο dr. […] γιατρός και γενετιστής από το νότιο κομμάτι της Γερμανίας. Ασχολούμαστε με κύτταρα, με την κυτταρική θεραπεία από το 1976 και θεραπεύουμε πολλούς ανθρώπους από ασθένειες», δήλωνε ο 72χρονος.

Ο ίδιος δηλώνει βιολόγος, βιοχημικός, γιατρός και ερευνητής.

Έχει, όπως λέει, διδακτορικό στη Γενετική και διευθύνει μια κλινική που ειδικεύεται στη θεραπεία όγκων. Ο Έλληνας φυσιοθεραπευτής όμως θα του προσδώσει και άλλες ιδιότητες, όπως αυτές του ογκολόγου και του νευρολόγου. Και οι δύο παρουσιάζονται ως οι επιστήμονες του μέλλοντος.

«Εμείς καταρχάς είμαστε ερευνητές, δεν είμαστε γιατροί του σήμερα. Είμαστε γιατροί στην πορεία. Τι αλλάζει; Τι φτιάχνει; Τι κάνουμε τώρα; Τι δεν κάνουμε. Τώρα είμαστε σε μία μεγάλη κλινική».

Ο ψευτογιατρός παρουσιάζει τον Γερμανό στους ασθενείς ως ακριβοθώρητο και δύσκολα προσβάσιμο.

Θύμα: Θα φύγει ο γιατρός;

Ψευτογιατρός: Θα φύγει σήμερα, ναι.

Θύμα: Σήμερα θα φύγει;

Ψευτογιατρός: Σήμερα ναι, δηλαδή εσένα περίμενα να φύγει να πάει να δει 3-4 ασθενείς και να πάρει το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο.

«Σου έχει γράψει ένα ένζυμο το οποίο είναι αντιφλεγμονώδες ένζυμο φυτικό».

Στον Γερμανό γιατρό, έχει πλέον ασκηθεί ποινική δίωξη για το ρόλο του συνεργού του φυσιοθεραπευτή σε πέντε υποθέσεις ανθρωποκτονίας και πολλές περιπτώσεις απάτης.