Life

«Ο Γιατρός»: Ο Αντρέας μπροστά σε μια δύσκολη επιλογή! - Τι θα δούμε απόψε

«Ο Γιατρός»: Ο Αντρέας μπροστά σε μια δύσκολη επιλογή! - Τι θα δούμε απόψε
Τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του Alpha «Ο Γιατρός» θα μας συναρπάσουν.

«Ο Γιατρός» με όχημα την ιστορία του Ανδρέα Βρεττού, του Doc, που επιστρέφει στη ζωή μετά το τραύμα της απώλειας της μνήμης, καθήλωσε, τη σεζόν που μας πέρασε, εκατομμύρια τηλεθεατές.

Τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του Alpha θα μας συναρπάσουν, έχοντας ως κεντρικό άξονα αφήγησης τη μεγάλη νέα αρχή που περιμένει τον Doc και τους συνεργάτες του, αφήνοντας πίσω τους την κρίσιμη περίοδο της έκτακτης υγειονομικής ανάγκης που δημιούργησε ο Covid-19.

Η εμπειρία της ασθένειας ως μια δεύτερη ευκαιρία

Τα νέα επεισόδια της σειράς μιλούν για την ελπίδα και την εμπειρία της ασθένειας ως μια δεύτερη ευκαιρία, εστιάζοντας στην επιστροφή στην κανονικότητα μετά το τέλος της πανδημίας. Ο Αντρέας και οι συνάδελφοί του, αφού βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του πολέμου κατά του Covid-19, αρχίζουν να φροντίζουν ξανά με ενσυναίσθηση τους ασθενείς στην αναζήτηση διάγνωσης και θεραπείας.

Οι ήρωες θα πρέπει να ξεκινήσουν τις ζωές τους από την αρχή, αφού η συνθήκη του Covid -19 έφερε απώλειες και νέα δεδομένα. Στη μεγάλη περιπέτεια της επιστροφής στην κανονικότητα, αυτό που διακυβεύεται δεν είναι πλέον μόνο το μέλλον του Αντρέα, όπως στην πρώτη σεζόν, αλλά το μέλλον ολόκληρης της κλινικής, αφού απειλείται η ίδια της η ύπαρξη. Μετά τη σύλληψη του Μάρκου Μαλτεζά στην Παθολογική Κλινική υπάρχει νέα διευθύντρια, η Χριστίνα Λαμπρινού. Και ο Doc πρέπει να υπερασπιστεί την ομάδα του και τη μέθοδο εργασίας του καθώς η νέα διευθύντρια θέλει να μετατρέψει την Παθολογική Κλινική σε φρούριο επαγρύπνησης απέναντι σε μελλοντικές πανδημίες.

{https://www.youtube.com/watch?v=mQH7wq3enxg}

Επεισόδιο 03 - Τι θα δούμε απόψε στις 22.30

Τα μυστικά που κρύβονται σε σχέση με την πανδημία αρχίζουν να αποκαλύπτονται και ο Ανδρέας βρίσκεται μπροστά σε μια δύσκολη επιλογή. Αν θέλει να ξαναγίνει διευθυντής, θα πρέπει να περάσει από τεστ στα οποία θα τον υποβάλλει η επιτροπή του νοσοκομείου. Στην περίπτωση που αποτύχει όμως, δε θα μπορέσει ποτέ ξανά να είναι γιατρός. Παράλληλα, η Κέλλυ, που δέθηκε πολύ με τον Δημήτρη κατά τη διάρκεια της καραντίνας, θέλει να είναι πλέον κάτι περισσότερο από φίλοι και θα το διεκδικήσει. Σε αντίθεση με την Εύα που έχει πάρει απόσταση από τον Λεωνίδα και στρέφει το ενδιαφέρον της στον Πέτρο, έναν ασθενή με τον οποίο αποκτά μια ιδιαίτερη σχέση. Τα πράγματα όμως δε φαίνονται να προχωρούν όπως θα ήθελε γιατί, όπως όλα δείχνουν, ο Πέτρος έχει κάτι να κρύψει.

*στο ρόλο του Ηλία ο Γιώργος Τζαβάρας

*στο ρόλο της Κατερίνας η Σύνθια Μπατσή

NETWORK