Ελλάδα

Νέο περιστατικό bullying: Χτύπησε συμμαθητή του στον Αλμυρό και μετά τον έγδυσε

Νέο περιστατικό bullying: Χτύπησε συμμαθητή του στον Αλμυρό και μετά τον έγδυσε Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ - EUROKINISSI
Ένα ακόμη άγριο περιστατικό bullying είδε το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στον Αλμυρό Βόλου όπου ένας μαθητής φέρεται να χτύπησε συμμαθητή του και μετά να τον έγδυσε κιόλας!

Νέο σοκαριστικό περιστατικό που αφορά βία ανηλίκων και bullying ήρθε στην επιφάνεια. Αυτή τη φορά ένα παιδί Γυμνασίου έπεσε θύμα συμμαθητή του, που τον έδειρε και μετά τον έγδυσε. Τον άφησε γυμνό από τη μέση και κάτω για να τον χλευάσουν οι συμμαθητές τους.

Μήνυση εναντίον του «τραμπούκου» μαθητή κατέθεσε ο διευθυντής του σχολείου και η οικογένεια του θύματος, που ζήτησε την συνδρομή της Εισαγγελίας, ενώ του δόθηκαν δύο ημέρες αποβολή.

Οι γονείς του μαθητή ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του ενόχου, και δήλωσαν στην Εισαγγελία ότι είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν όλα τα ένδικα μέσα, ώστε να δικαιωθεί το παιδί τους αλλά και να προστατευτούν τα υπόλοιπα παιδιά. Το παιδί που για «χαβαλέ» διαπόμπευσε τον συμμαθητή του ανήκει στην μαθητική συμμορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το gegonotanews που αποκαλύπτει το νέο σοκαριστικό περιστατικό, τα δύο γυμνασιόπαιδα διαπληκτίστηκαν και πιάστηκαν στα χέρια, για να ακολουθήσει η απόλυτη εκτροπή με τον ξυλοδαρμό και το γδύσιμο.