Ελλάδα

Νέα στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ, ποιες ώρες δεν θα κινηθούν σήμερα

Νέα στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ, ποιες ώρες δεν θα κινηθούν σήμερα Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ - INTIME
Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ για αρκετές ώρες θα μείνει η Αθήνα, αφού για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα οι εργαζόμενοι προχωρούν σε στάση εργασίας.

Οι μετακινήσεις του επιβατικού κοινού θα γίνουν μετ' εμποδίων και σήμερα Τρίτη 4 Απριλίου. Από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας, δεν θα κυκλοφορούν στους δρόμους της Αθήνας λεωφορεία και τρόλεϊ, λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν, ειδικά μετά την τραγωδία των Τεμπών, όπως τονίζουν, τη διασφάλιση ασφαλών δημόσιων συγκοινωνιών για το κοινό και τους εργαζόμενους μέσω της ανανέωσης του στόλου και την υλοποίηση της υπογεγραμμένης ΕΣΣΕ.

Σε όλα τα υπόλοιπα ΜΜΜ καθώς και στις λεωφορειακές γραμμές που αναφέρονται στον πίνακα εδώ, όλα τα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν κανονικά, όπως ενημερώνει ο ΟΑΣΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται από την εφαρμογή της τηλεματικής καθώς και από το πληροφοριακό κέντρο στο 11185.

Σημειώνεται ότι και χθες, Δευτέρα (3/4) οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ και τα λεωφορεία είχαν πραγματοποιήσει στάση εργασίας.