Ελλάδα

Οδηγός για γέλια και για κλάματα: Σφήνωσε αυτοκίνητο σε δρομάκι στη Σαντορίνη

Οδηγός για γέλια και για κλάματα: Σφήνωσε αυτοκίνητο σε δρομάκι στη Σαντορίνη Φωτογραφία: FACEBOOK – Δημοτική Κοινότητα Μεσαριάς
Ένας οδηγός στη Σαντορίνη επέλεξε λάθος τρόπο για να.. διαβεί τα γραφικά της δρομάκια, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να σφηνώσει σε στενάκι!

Η Τροχαία προειδοποιεί κάθε χρονιά τους οδηγούς που εκδράμουν για το Πάσχα, αλλά μάλλον αυτό που έκανε ένας πολίτης στη Σαντορίνη δύσκολα θα το... πρόβλεπε η ΕΛΑΣ. 

Ένας οδηγός λοιπόν σκέφτηκε ότι μπορούσε να περάσει με το αυτοκίνητο από δρομάκι που και μεγάλη παρέα πεζών θα είχε πρόβλημα να το διαβεί.

Το αποτέλεσμα; Σφήνωσε με το όχημα σε στενό δρομάκι στη Σαντορίνη, όπως έκανε γνωστό με σχετική ανάρτηση η Δημοτική Κοινότητα Μεσαριάς η οποία παραθέτει και τη σχετική φωτογραφία.

«Παρακαλούμε πολύ την προσοχή σας! Στο στενό – ριμιδι του “Αγίου Κωνσταντίνου” έχει σφηνώσει το εικονιζόμενο αυτοκίνητο – Επικοινωνήσαμε με το γραφείο ενοικιάσεων και αναμένεται η απομάκρυνση του. Λόγω της ημέρας και του εξαιρετικά δύσκολου σημείου ίσως δεν είναι εφικτή η άμεση απομάκρυνση του. Παρακαλούμε για την προσοχή σας. Ευχαριστούμε πολύ και Καλή Ανάσταση!», έγραψε η τοπική κοινότητα για τον... ατζαμή οδηγό που προκάλεσε αναστάτωση στην τοπική κοινότητα.