Ελλάδα

«Ζητώ συγγνώμη δεν ήθελα να τη σκοτώσω», τη Δευτέρα η απολογία του δράστη στη Βαρβάκειο

«Ζητώ συγγνώμη δεν ήθελα να τη σκοτώσω», τη Δευτέρα η απολογία του δράστη στη Βαρβάκειο Φωτογραφία: Eurokinissi

«Ζητώ συγγνώμη δεν ήθελα να τη σκοτώσω. Ήμασταν ζευγάρι, έχουμε χωρίσει εδώ και καιρό αλλά διατηρούσαμε φιλικές σχέσεις», είπε στους αστυνομικούς για τη δολοφονία της πρώην συντρόφου του στη Βαρβάκειο.

Ο δράστης που μαχαίρωσε τουλάχιστον 20 φορές την πρώην σύντροφό του συνελήφθη από κάμερες ασφαλείας, τις οποίες εξέτασαν οι αστυνομικοί και έφτασαν στη σύλληψή του. Λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι, ο 42χρονος, συνοδεία αστυνομικών οδηγήθηκε στον εισαγγελέα προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες για την ανθρωποκτονία της πρώην συντρόφoυ του.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Ζητώ συγγνώμη δεν ήθελα να τη σκοτώσω. Ήμασταν ζευγάρι, έχουμε χωρίσει εδώ και καιρό αλλά διατηρούσαμε φιλικές σχέσεις».

Η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στην πλατεία που βρίσκεται απέναντι από τη Βαρβάκειο, το πρωί της Τρίτης (23/5), ταυτοποιήθηκε λίγο αργότερα. «Είχε μια τσάντα μαζί της αλλά δεν την πήρα εγώ. Μάλλον κάποιος άλλος την άρπαξε ενώ ήταν νεκρή» φέρεται να είπε ο 42χρονος. Ο δολοφόνος ομολόγησε λίγα λεπτά μετά τη σύλληψή του και θα δώσει εξηγήσεις για την πράξη του στον ανακριτή, το πρωί της Δευτέρας 29 Μαΐου.