Ελλάδα

Κακοκαιρία Daniel: Νεκρός 82χρονος στην Καρδίτσα

Κακοκαιρία Daniel: Νεκρός 82χρονος στην Καρδίτσα Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ - INTIME
Άλλη μια τραγωδία γράφτηκε από την κακοκαιρία Daniel: νεκρός εντοπίστηκε ένας 82χρονος άνδρας στην Καρδίτσα.

Χωρίς τις αισθήσεις του βρέθηκε ο ηλικιωμένος άνδρας που αγνοούνταν στον Ελληνόπυργο Καρδίτσας από τις πρώτες απογευματινές ώρες της Τετάρτης. 

Ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε από στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μουζακίου. Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική, ο 82χρονος ανασύρθηκε κάτω από όχημα που τον καταπλάκωσε στην περιοχή Ελληνόπυργος Καρδίτσας.

Στο σημείο επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Μουζακίου, Φάνη Στάθη, ο ηλικιωμένος άνδρας είχε βγήκε από το σπίτι του και οι πρώτες αναφορές έκαναν λόγο για παράσυρσή του από νερά.

Τρεις νεκροί από την κακοκαιρία Daniel

Ο 82χρονος είναι το τρίτο θύμα -μέχρι στιγμής- της κακοκαιρίας Daniel. Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, νεκρή εντοπίστηκε μια γυναίκα 87 ετών, που αγνοούνταν από χθες, Τρίτη, από την περιοχή Πάλτση της Μαγνησίας. Η ηλικιωμένη εντοπίστηκε ανάμεσα σε ένα σωρό από ξύλα, ενώ για την ανάσυρσή της επιχείρησαν 8 πυροσβέστες.

Χθες, νεκρός εντοπίστηκε άνδρας 51 ετών στον Άγιο Γεώργιο Βόλου, όταν καταπλακώθηκε από τοίχο που υποχώρησε από την πίεση, λόγω των μεγάλων ποσοτήτων του νερού. Ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και παρελήφθη από ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β.