Ελλάδα

Νέα πρόγνωση για την κακοκαιρία: Η πρόβλεψη για τις δύο πόλεις που χτύπησε ο Daniel

Νέα πρόγνωση για την κακοκαιρία: Η πρόβλεψη για τις δύο πόλεις που χτύπησε ο Daniel Φωτογραφία: Αρχείου - ΙΝΤΙΜΕ
Επιδείνωση προβλέπεται να παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας από τη Δευτέρα (25/9), σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ, με τους κατοίκους στην Θεσσαλία να φοβούνται για μια - ενδεχόμενη- νέα καταστροφή.

Μετά το καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο ένα κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να χτυπήσει την χώρα. 

Συγκεκριμένα, τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά και τη Δευτέρα θα σημειωθούν κυρίως στα δυτικά τμήματα της Θεσσαλίας την Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία και πιθανόν το Ιόνιο.

Την Τρίτη (26/9) και την Τετάρτη (27/9) θα επηρεαστούν περισσότερες περιοχές.

Η Θεσσαλία ξανά στο... στόχαστρο

Την ώρα που κάτοικοι της Θεσσαλίας μετρούν τις πληγές τους, εξαιτίας της φονικής κακοκαιρίας Daniel, ένα νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να δείξει τα... δόντια του. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Γιώργο Τσατραφύλλια, οι πόλεις που θα «χτυπηθούν» ξανά από τις βροχοπτώσεις είναι τα Τρίκαλα και η Καρδίτσα, όπως δείχνει ο παρακάτω πίνακας.

378391328 10161163601442790 4892414605811608898 n

Ο ίδιος ωστόσο σχολιάζει, με ανάρτησή του στα social media, πώς εν όψει της κακοκαιρίας, τα βλέμματα όλων μας θα είναι στραμμένα στην Θεσσαλία.

«Μια πρώτη εκτίμηση για τα ύψη βροχής που θα πέσουν στη θεσσαλία κατά τη διάρκεια της νέας κακοκαιρίας.Το μυαλό όλων μας βρίσκεται στις πληγείσες περιοχές που ακόμη προσπαθούν να ορθοποδήσουν».

Η ανάρτηση: