Ελλάδα

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Πρώτος ο Κωστούρος στο Ναύπλιο που άφηνε περιττώματα στην πόρτα του αντιπάλου

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Πρώτος ο Κωστούρος στο Ναύπλιο που άφηνε περιττώματα στην πόρτα του αντιπάλου Φωτογραφία: facebook
Ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος ήταν εκείνος που άφησε περιττώματα στην πόρτα του αντιπάλου του, τον Αύγουστο 2023. Τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023.

Ο εν ενεργεία δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος προηγείται στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών έναντι του Δημήτρη Ορφανού.

Ο Δ. Κωστούρος συγκεντρώνει ποσοστό 33,51% με 6.576 ψήφους, ενώ ο αντίπαλός του Δ. Ορφανός έφτασε το 29,34% με 5.758 ψήφους. Οι δύο διεκδικητές θα αναμετρηθούν εκ νέου στον β' γύρο των δημοτικών εκλογών 2023, την Κυριακή 15/10. Ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος ήταν εκείνος που άφησε περιττώματα στην πόρτα του αντιπάλου του, τον Αύγουστο 2023. 

Μετά το σάλο, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος παραδέχθηκε ότι άφηνε περιττώματα στην πόρτα του αντιπάλου του και αναγκάστηκε να ομολογήσει την πράξη του, καθώς έγινε αντιληπτός από κάμερα ασφαλείας, ενώ το βίντεο διέρρευσε και στο διαδίκτυο. 

Στιγμιότυπο οθόνης 133

Η απολογητική ανάρτηση του δημάρχου Ναυπλίου

«Το τελευταίο αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα βρέθηκα αντιμέτωπος με ύβρεις και συκοφαντίες που δεν αφορούσαν το τεράστιο έργο που έχουμε επιτελέσει στο δήμο Ναυπλιέων τα τελευταία χρόνια αλλά αφορούσαν εμένα προσωπικά την τιμή μου και την υπόληψή μου.

Δεν απάντησα , δεν σχολίασα δημόσια και δεν απευθύνθηκα στην δικαιοσύνη , όπως πιθανόν θα έπρεπε για τους επαγγελματίες υβριστές που διακινούν καθημερινά σκουπίδια δίχως να τους νοιάζουν οι επιπτώσεις.

Δυστυχώς όμως όλη αυτή η τοξική κατάσταση κάποια στιγμή ανθρώπινα με επηρέασε αρνητικά και με οδήγησε σε μία λανθασμένη ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα , να τοποθετήσω απορρίμματα στη πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού.

Ήταν λάθος πράξη, εκδήλωση θυμού και αγανάκτησης. Προχωρώ μπροστά, με τα λάθη και τις παραλείψεις μου, τώρα ακόμα πιο δυνατά!».

{https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02AfUqShsuvPrahbtNp7dJptKyk6wkYpBYnSp5rvwx8FNrYhQDGt2nuLo6uKLjjcnAl&id=100010505178458}