Ελλάδα

«Δεν έχω κάνει κάτι λάθος, οπότε είμαι μια χαρά», τι υποστηρίζει ο «μαϊμού» οδοντίατρος της Ηλιούπολης

«Δεν έχω κάνει κάτι λάθος, οπότε είμαι μια χαρά», τι υποστηρίζει ο «μαϊμού» οδοντίατρος της Ηλιούπολης Φωτογραφία: Eurokinissi
«Είμαι οδοντοτεχνίτης και δεν κάνω τέτοιες υπηρεσίες. Έχω οδοντίατρο γι’ αυτό», σχολίασε και υποστήριξε ότι θα αποδείξει την αθωότητά του.

Προκαταρκτική εξέταση με ερευνώμενα αδικήματα αυτά της απάτης και των σωματικών βλαβών, θα διενεργήσει ο εισαγγελέας Ιωάννης Σέβης, αναφορικά με τη δράση «μαϊμού» οδοντιάτρου από την Ηλιούπολη.

Για την υπόθεση για την οποία κατηγορείται, η οποία αφορά παράνομες οδοντιατρικές πράξεις, μίλησε ο 50χρονος οδοντοτεχντίτης που συνελήφθη έπειτα από καταγγελία ασθενούς ότι λειτουργούσε το οδοντιατρείο χωρίς άδεια.

«Είμαι οδοντοτεχνίτης και δεν κάνω τέτοιες υπηρεσίες. Έχω οδοντίατρο γι’ αυτό» είπε αρχικά. Ο 51χρονος που είναι οδοντοτεχνίτης, φέρεται να παρουσιαζόταν ως οδοντίατρος και να λειτουργούσε ιατρείο στην Ηλιούπολη για να κάνει σφραγίσματα, να τοποθετεί γέφυρες και να προβαίνει σε ιατρικές πράξεις.

Απαντώντας για το ιατρείο στην Ηλιούπολη, ανέφερε: «Τώρα το άνοιξα, έναν χρόνο», ενώ για το άλλο στον Πειραιά είπε ότι δεν είναι δικό του, πρόκειται για συνωνυμία. Στην ίδια εκπομπή υποστήριξε ότι «δεν έχω κάνει κάτι λάθος, οπότε είμαι μια χαρά. Δεν έχω θέμα. Θα αποδείξω ότι δεν έχω κάνει κάτι κακό».

Ο 51χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία πελάτη του και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη για το πλημμέλημα της άσκησης επαγγέλματος χωρίς πτυχίο.

Γι’ αυτό το αδίκημα ο οδοντοτεχνίτης, όπως ο ίδιος φέρεται να δήλωσε στην Αστυνομία και όχι οδοντίατρος στο επάγγελμα, θα δικαστεί ενώπιον του Τριμελούς Αυτοφώρου Πλημμελειοδικείου Αθηνών.