Ελλάδα

«Με γράπωσε από τα μαλλιά και με κλώτσαγε»: Σοκάρει η 27χρονη έγκυος που κατήγγειλε τον γνωστό επιχειρηματία

«Με γράπωσε από τα μαλλιά και με κλώτσαγε»: Σοκάρει η 27χρονη έγκυος που κατήγγειλε τον γνωστό επιχειρηματία
Ανατριχίλα προκαλούν όσα αποκαλύπτει η 27χρονη έγκυος που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον 48χρονο σύντροφό της και γνωστό επιχειρηματία στα Νότια Προάστια της Αθήνας.

Σύμφωνα με την έγκυο, όλα συνέβησαν μετά από μία κοινή έξοδο του ζευγαριού το βράδυ του Σαββάτου. Οι δυο τους είχαν πάει σε γνωστό εστιατόριο της παραλιακής για φαγητό. Η ίδια χαρακτήρισε περίεργη τη συμπεριφορά του συντρόφου της το συγκεκριμένο βράδυ, χωρίς να καταλαβαίνει τι έχει συμβεί.

Αφού επέστρεψαν στο σπίτι του άνδρα, αυτός φέρεται να της ζήτησε να τον αφήσει μόνο του και να φύγει από την οικία. Η έγκυος αποχώρησε και άρχισε να κάνει βόλτες μέχρι το σημείο που ο επιχειρηματίας της ζήτησε να σταματήσει και να μπει στο αυτοκίνητό του. Η 27χρονη μπήκε στο όχημα και εκεί του είπε πως ήθελε εξηγήσεις για την περίεργη συμπεριφορά του.

Εκείνη την ώρα, την αρπάζει από τα μαλλιά, την ακινητοποιεί και άρχισε να την κλωτσάει σε όλο της το σώμα. Γείτονας άκουσε τις φωνές της, κάλεσε το ΕΚΑΒ και τη μετέφερε σε μαιευτική κλινική του Φαλήρου για να δει την κατάσταση της υγείας της ίδιας και του βρέφους της.

Μετά το περιστατικό, ο 48χρονος πήγε σε μπαρ όπου και συνελήφθη. Στη συνέχεια ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε δικάσιμος για τις 2 Νοεμβρίου.

«Με γράπωσε από τα μαλλιά και με κλώτσαγε» 

«Με γράπωσε από τα μαλλιά και με κλώτσαγε» ανέφερε χαρακτηριστικά η νεαρή, η οποία βρίσκεται στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της.

b3b2fedd0c7642479bd2c8f4f8556969

"Την κλωτσούσε στην κοιλιά. Εμένα αυτήν την εντύπωση που μου έδωσε, ήταν ότι χτυπούσε το μωρό, όχι ότι χτυπούσε μόνο την ίδια".

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή "Το Πρωινό" του ΑΝΤ1 η μαμά της 27χρονης επιβεβαίωσε το περιστατικό και τον κίνδυνο που αντιμετώπισε η κόρη της αναφ΄έροντας μεταξύ άλλων "Την κλωτσούσε στην κοιλιά. Εμένα αυτήν την εντύπωση που μου έδωσε, ήταν ότι χτυπούσε το μωρό, όχι ότι χτυπούσε μόνο την ίδια. Την κλώτσαγε στην κοιλιά".

Η 27χρονη έγκυος κινδυνεύει να γεννήσει πρόωρα μετά τον ξυλοδαρμό

Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" μίλησε το πρωί της Τετάρτης, ο Κωνσταντίνος Μπάκας, δικηγόρος της 27χρονης εγκύου.

"Τόσο η εγκυμονούσα, όσο και το έμβρυο είναι καλά, η γυναίκα έχει πάρει εξιτήριο" επεσήμανε ο δικηγόρος, σημειώνοντας ότι η 27χρονη "Ίσως να γεννήσει και λίγο πρόωρα, λόγω της ταραχής της".

"Δεν δικαιολογείται έτσι κι αλλιώς, αλλά δεν υπήρξε και κάτι που να αιτιολογεί τις πράξεις του", ανέφερε ο δικηγόρος σχετικά με την αιτία της επίθεσης από τον 48χρονο στην εγκυμονούσα σύντροφο του.

Προσέθεσε ότι "την χτύπησε, την άφησε στην μέση του δρόμου, εκείνη πήγε στο μαιευτήριο να δει αν είναι καλά το μωρό της κι εκείνος δεν ενδιαφέρθηκε ούτε για το μωρό ούτε για εκείνη", αναφέροντας ότι οι επικοινωνίες τους πλέον απαγορεύονται και με δικαστική απόφαση.

Συνήγορος του γόνου της επιχειρηματικής οικογένειας ζήτησε την απόσυρση της μήνυσης της εγκύου, όπως είπε η ίδια στον δικηγόρο της.