Ελλάδα

Μαφιόζικη εκτέλεση στο Ψυχικό: Οι δουλειές στη Μύκονο και οι πληροφορίες για ξυλοδαρμό 

eurokinissi eurokinissi
Το παρελθόν του 54χρονου θύματος της μαφιόζικης δολοφονίας στο Νέο Ψυχικό και τον κύκλο των δραστηριοτήτων του, που εντοπίζονται στη Μύκονο, ερευνούν οι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών.

Οι μέχρι στιγμής έρευνες προσανατολίζονται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, που δεν αποκλείεται να σχετίζεται με την επιχειρηματική δραστηριότητα του θύματος στη Μύκονο, που ενδεχομένως να προκάλεσε αντιδράσεις και να ήθελαν να τον βγάλουν από τη μέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews, το 54χρονο θύμα, μηχανικός στο επάγγελμα, είχε ξεκινήσει να εργάζεται πριν από χρόνια ως τοπογράφος στο νησί των ανέμων. Στη συνέχεια σύστησε μία Ομόρρυθμη εταιρία, με την οποία δραστηριοποιήθηκε στον τομέα των κατασκευών και του real estate στη Μύκονο, πραγματοποιώντας αγοραπωλησίες.

Οι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών λαμβάνουν καταθέσεις από τη γυναίκα, τον συνέταιρο του και τους εργαζόμενους της εταιρείας.

Πληροφορίες πως το θύμα είχε πέσει στο παρελθόν θύμα ξυλοδαρμού στο νησί ελέγχονται και μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως. Πάντως το θύμα δεν είχε ποινικό μητρώο, ενώ εξετάζεται ακόμα και το ενδεχόμενο στόχος να μην ήταν το θύμα αλλά κάποιος άλλος.

Το χρονικό της ενέδρας

Το θύμα έπεσε νεκρό στις 08.23 το πρωί της Τρίτης, καθώς δέχτηκε πάνω από 8 πυροβολισμούς εντός του αυτοκινήτου, με αυτόπτες μάρτυρες να κάνουν λόγο για πολλά πυρά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας άνδρας, που επέβαινε σε μηχανή, πλησίασε το αυτοκίνητο και πυροβόλησε το θύμα από κοντινή απόσταση.

Η μαφιόζικη εκτέλεση στη συμβολή της 25ης Μαρτίου και Κρήτης.
Σημειώνεται ότι στο σημείο της εκτέλεσης έχουν συλλεχθεί περισσότεροι από 15 κάλυκες.

Προανάκριση για τη δολοφονία διενεργεί η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

Ηχητικό ντοκουμέντο

Στο ανατριχιαστικό βίντεο που κυκλοφόρησε ακούγονται οι ριπές από το 9άρι πιστόλι του εκτελεστή να γαζώνει στην κυριολεξία τον άτυχο άνδρα, ο οποίος τη στιγμή της δολοφονίας πάρκαρε το όχημά του στο Ψυχικό.
Σημειώνεται πως την αστυνομία ειδοποίησε ο συνέταιρος του θύματος που βρισκόταν εκείνη την στιγμή στα γραφεία της κατασκευαστικής εταιρείας, έξω από την οποία πάρκαρε το θύμα.