Ελλάδα

Αδέρφια «πιάστηκαν στα χέρια» σε νεκροταφείο στο Ηράκλειο

eurokinissi eurokinissi
Καβγάς σε νεκροταφείο ανάμεσα σε δύο αδέρφια ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης 1/11 στην Κρήτη.

Ο καβγάς, όπως αναφέρει το creta24, έγινε στο κοιμητήριο των Άνω Αρχανών στην Κρήτη και οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν ήταν... άγριες.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της ίδιας οικογένειας, βρίστηκαν, χειροδίκησαν και τελικά... αλληλομηνύθηκαν, καταλήγοντας όλοι στο κρατητήριο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην υπόθεση εμπλέκονται δύο αδέρφια, η γυναίκα του ενός αδερφού και ο ανήλικος γιος του άλλου.

Όπως ισχυρίστηκαν οι εμπλεκόμενοι στους αστυνομικούς, στο νεκροταφείο βρισκόταν ο ένας αδερφός ηλικίας 41 ετών μαζί με την 41χρονη γυναίκα του και από την άλλη ο 43χρονος αδερφός του πρώτου με τον 17χρονο γιο του.

Μέχρι στιγμής, παραμένενει άγνωστος  ο λόγος που οι συγγενείς αντάλλαξαν απειλές και ύβρεις και κατέληξαν σε βιαιοπραγίες εκατέρωθεν.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη των ενηλίκων, όχι όμως του ανήλικου, με τη μητέρα του 17χρονου να προχωρά σε καταγγελίες εναντίον των συγγενών της ότι προσπάθησαν να πατήσουν με το αυτοκίνητο το παιδί της.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο ένας εκ των συλληφθέντων για τραύμα που έφερε στο χέρι. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, επέστρεψε στο κρατητήριο.