Ελλάδα

«Η Εύη Βατίδου παραβίασε το κόκκινο, της έκανα σύσταση... μας κυνήγησε»: Τα πρώτα λόγια του οδηγού της μηχανής

«Η Εύη Βατίδου παραβίασε το κόκκινο, της έκανα σύσταση... μας κυνήγησε»: Τα πρώτα λόγια του οδηγού της μηχανής Φωτογραφία: Intime
Ελεύθερη αφέθηκε νωρίτερα σήμερα - και μάλιστα χωρίς περιοριστικούς όρους - η Εύη Βατίδου αφότου απολογήθηκε στον ανακριτή για το επεισόδιο τα ξημερώματα της Κυριακής στην Γλυφάδα.

Μια περίεργη υπόθεση με θύμα μια 57χρονη γυναίκα - που τραυματίστηκε σοβαρά και παραμένει για νοσηλεία στο Ασκληπιείο Βούλας - έλαβε χώρα αργά το βράδυ του Σαββάτου στη Γλυφάδα με πρωταγωνιστές την Εύη Βατίδου και ένα 58χρονο οδηγό μηχανής.

Ο άνδρας όπως και το γνωστό μοντέλο προσήχθησαν στο ΑΤ Γλυφάδας, ενώ στις 06:45 ο οδηγός υπέβαλε μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη και το πρώην μοντέλο στον 59χρονο για εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Τα πρώτα λόγια του οδηγού της μηχανής κατέγραψε το Mega:

«Μας κυνήγησε, 100 μέτρα από το σπίτι μου. Στην κυριολεξία σχεδόν μας πάτησε, 100 μέτρα από το σπίτι μου, είμαι σοκαρισμένος. Δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ.

Φραστικό επεισόδιο υπήρχε. Αλλά είμαστε δύο άνθρωποι που έχουμε σώας τα φρένα. Σε καμία περίπτωση δεν πήγαμε να χτυπήσουμε το αυτοκίνητο. Η κυρία Βατίδου παραβίασε κόκκινο σηματοδότη, της έκανα μία σύσταση, αντέδρασε άσχημα και έτσι ξεκίνησαν όλα. Αυτό που συνέβη όμως δεν δικαιολογεί αυτό που έγινε στην συνέχεια, την καταδίωξη και την μηχανή μου να βρίσκεται κάτω από το τζιπ.

Η σύντροφος μου έχει σπάσει, χέρι, πόδι και πλευρό. Το χέρι της, μας λένε οι γιατροί, έχει διαλυθεί, θα χειρουργηθεί την Πέμπτη.

Έχω κινηθεί ήδη νομικά.

Δεν αναγνώρισα την κυρία Βατίδου. Δεν την γνωρίζω. Την έχω ακούσει αλλά δεν την αναγνώρισα».

ΕΥΗ ΒΑΤΙΔΟΥ

 

«Για να μην τραυματίσω την κυρία...»

Λίγη ώρα αφού αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους για το επεισόδιο στη Γλυφάδα, το βράδυ του Σαββάτου, η Εύη Βατίδου μίλησε για όσα συνέβησαν, ευχαριστώντας δημόσια τον πρώην σύζυγο της, Αλέξη Κούγια, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση της.

«Ευχαριστώ δημόσια τον πρώην σύζυγο μου. Στις δύσκολες στιγμές φαίνονται οι άνθρωποι που πραγματικά βοηθάνε τον άλλον», είπε η Εύη Βατίδου, αναφερόμενη στον Αλέξη Κούγια.

«Κρατήθηκα παραπάνω από όσο πίστευα κι εγώ. Η αστυνομία ήταν άψογη απέναντι μου. Πιστεύω πάντα στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης» τόνισε και περιέγραψε τα όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου, στη Γλυφάδα.

«Ο οδηγός της μηχανής βρέθηκε στο παράθυρο, στο τζάμι μου και αφού με έβρισε χυδαία, με το κράνος του, μου κατέστρεψε τον καθρέφτη. Είμαι ακόμα σε κατάσταση σοκ, αναρωτιέμαι πώς βρέθηκε εκεί. Έφυγε πάρα πολύ γρήγορα και δεν πρόλαβα να πάρω τον αριθμό της μηχανής του. Αναρωτιέμαι για ποιο λόγο συνέβη όλο αυτό. Δεν με ενδιαφέρει τι επικαλέστηκε αυτός ο κύριος…

Για να μην τραυματίσω την κυρία, έστριψα λοξά στο οικόπεδο για να αποφύγω τη μηχανή», ανέφερε χαρακτηριστικά η Εύη Βατίδου.