Ελλάδα

«Mε φιλούσαν χωρίς τη θέλησή μου»: Σοκάρει μαρτυρία 35χρονης ΑμεΑ θύμα του YouTuber από το Κερατσίνι

«Mε φιλούσαν χωρίς τη θέλησή μου»: Σοκάρει μαρτυρία 35χρονης ΑμεΑ θύμα του YouTuber από το Κερατσίνι
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τα live της φρίκης, όπου κάποιοι γνωστοί YouTuber εκμεταλλευόντουσαν ΑΜΕΑ. Σοκάρει η μαρτυρία μιας 35χρονης γυναίκας με νοητική υστέρηση που λέει ακόμα και ότι την χάιδευαν χωρίς τη θέληση της.

Με την υπόθεση ασχολήθηκε η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη το βράδυ, και μάλιστα στο πλατό βρέθηκε καλεσμένη και η μητέρα της 35χρονης.

Η μητέρα της 35χρονης είπε: «άρχισε πριν από τρία χρόνια. Γνωρίστηκε με τον "αρχηγό"», η ίδια τόνισε ότι ο 42χρονος που βρίσκεται στη φυλακή, την προσέγγισε και παριστάνοντας τον φίλο και κατάφερε να την πείσει να τον εμπιστευτεί, ενώ σύναψε μαζί της και ερωτική σχέση.

Επιπλέον λίγο καιρό μετά, την πήγε στον «αρχηγό», όπως και άλλα παιδιά με νοητική υστέρηση.

«Της είπα να διακόψει. Γιατί αυτός ο άνθρωπος δεν ήταν σόι. Τότε είχε αρχίσει η όλη διαδικασία. Είναι ένα άτομο με ψυχικά προβλήματα. Της έλεγαν είσαι ενήλικη, κλείσε τα τηλέφωνα…».

Η μητέρα της επίσης αποκάλυψε: «Είχαν πάει σε ξενοδοχείο με αυτόν τον άνθρωπο και είχαν βάλει κάμερες και τραβούσαν πλάνα και μετά τα βλέπαμε στο Youtube αυτά τα πράγματα».

«Το μόνο που ήθελα να έχω φίλους. δεν ήξερα ότι θα με εκμεταλλεύονταν» λέει η 35χρονη

Η 35χρονη μίλησε στην εκπομπή και η μαρτυρία της σοκάρει: «Μου υποσχέθηκαν ότι θα μου δώσουν τουλάχιστον 50 ευρώ, εάν έκανα ένα δοκιμαστικό βίντεο στο Youtube, αλλά με κορόιδεψαν. Δεν ήταν αληθινοί φίλοι μου, ήταν καθάρματα. Με εκμεταλλεύτηκαν με τον χειρότερο τρόπο. Το μόνο που ήθελα να έχω φίλους. Δεν ήξερα ότι θα με εκμεταλλεύονταν.

Δεν ήξερα ότι θα έπαιρναν την καλοσύνη μου και θα την έκαναν ό,τι ήθελαν εκείνοι.

Με φιλούσαν χωρίς τη θέλησή μου, με χάιδευαν στο στήθος και στην κοιλιά. Τα βίντεο αυτά είναι απαγορευμένα για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες και αυτοί έβγαζαν λεφτά.

Δεν ήμουν μόνο εγώ, ήταν και άλλες κοπέλες, αλλά και αγόρια. Πήγαινα γιατί ήθελα να έχω φίλους, δεν είχα ποτέ. Τώρα δεν έχω κανέναν, μόνο τη μαμά μου. Πάλι καλά που βρίσκεται στη φυλακή».

{https://www.youtube.com/watch?v=VvqsI-iMMWo}