Ελλάδα

Περιέγραψε με δάκρυα τη σεξουαλική παρενόχληση από Δημοτικό Αστυνομικό, διατάχθηκε ΕΔΕ

Περιέγραψε με δάκρυα τη σεξουαλική παρενόχληση από Δημοτικό Αστυνομικό, διατάχθηκε ΕΔΕ
Σε καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας, προχώρησε νεαρή. Διατάχθηκε ΕΔΕ.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η καταγγελία νεαρής κοπέλας που μέσω βίντεο που ανήρτησε στο λογαριασμό της στο TikTok αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα σεξουαλική παρενόχλησης στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας Αθηνών. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλει μέσω ενός βίντεο στο TikTok η επίσκεψη στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας στην Αγίου Κωνσταντίνου, για να πάρει πίσω τις πινακίδες που την αφαιρέθηκαν από το αμάξι της, εξελίχθηκε σε μια δυσάρεστη εμπειρία.

Όπως αναφέρει επώνυμα η Δήμητρα Λιαράκου, δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τους δημοτικούς υπαλλήλους. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της επειδή δεν μπορούσε να βρει την ασφάλεια αυτοκινήτου, τους ζήτησε να την βρουν ηλεκτρονικά. Τότε ο ένας αστυνομικός της είπε "να πάει σπίτι του να βρουν την Ασφάλεια, ενώ ο άλλος χασκογελούσε δίπλα του".

Όταν επέμεινε να βρουν την ασφάλεια ηλεκτρονικά ο αστυνομικός την ρωτούσε:

"Τι μπορείς να κάνεις εσύ για μένα".

"Είμαι τόσο συγχυσμένη, ένιωσα πως με υποτιμάνε τόσο πολύ, δεν μπορείτε να το φανταστείτε", αναφέρει και συμπληρώνει: "Σηκώθηκα και έφυγα. Ήταν τρεις άνδρες όπου και οι τρεις –με συγχωρείτε για την έκφραση- με καυλαντίζανε".

"Γενικά έχω πάρα πολύ δυνατή προσωπικότητα, θα μπορούσα να μην έχω. (…) Ο μόνος λόγος που είμαι έτσι είναι γιατί όσο μεγαλώνω, συνειδητοποιώ πού σκατά ζω. Και νιώθω ότι δεν μπορεί να καταλάβει κανένας άνδρας πως νιώθω αυτή τη στιγμή. Όχι πως όλες οι γυναίκες μπορούν…" καταλήγει στο βίντεό της.

@dimitra_liarakou ? #foryoupage #mpesfypgamw #pageforyou ♬ πρωτότυπος ήχος - Dimitra Liarakou?

Διατάχθηκε ΕΔΕ στη Δημοτική Αστυνομία Αθήνας

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από την δημοσιοποίηση της καταγγελίας της νεαρής διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση στη Δημοτικ΄ή Αστυνομία για να διερευνηθεί το περιστατικό χυδαίας σεξουαλικής παρενόχλησης.