Ελλάδα

Φρίκη στη Λέσβο: 14χρονη κατήγγειλε βιασμό από δύο άνδρες - Βιντεοσκόπησαν την πράξη τους

Φρίκη στη Λέσβο: 14χρονη κατήγγειλε βιασμό από δύο άνδρες - Βιντεοσκόπησαν την πράξη τους Φωτογραφία: PIXABAY
Οι δράστες έχουν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου η οποία διερευνά την υπόθεση

«Παγωμένη» παρακολουθεί η τοπική κοινωνία της Λέσβου τη καταγγελία 13χρονης ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο άνδρες.

Η υπόθεση που κρίνεται ιδιαιτέρως σοβαρή από τις Αρχές εξετάζεται ενδελεχώς και έχει ήδη διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας stonisi.gr οι Αρχές έχουν ξεκινήσει τη συλλογή προανακριτικού υλικού, προκειμένου να διερευνηθούν σε βάθος οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό. Οι καταγγελίες της ανήλικης θεωρούνται ιδιαίτερα σοβαρές, και η έρευνα επικεντρώνεται στην εξακρίβωση της αλήθειας και την απόδοση ευθυνών στους υπαίτιους. Ενώ οι φερόμενοι ως δράστες αναμένεται να κληθούν για κατάθεση στο πλαίσιο της δικαστικής διαδικασίας.

Βιντεοσκόπησαν την πράξη τους

Οι δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, είναι γεννηθέντες το 2002 και το 2003, γνώριζαν το ανήλικο κορίτσι το οποίο φέρονται να έπεισαν να τους ακολουθήσει στο αυτοκίνητο για να πάνε μια βόλτα αλλά το οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία όπου και πραγματοποιήθηκε η αποτρόπαια πράξη. Το περιστατικό φέρεται να έγινε μετά τις 20 Αυγούστου.

Είχαν επίσης το θράσος να μαγνητοσκοπήσουν την πράξη τους και την αναρτήσουν σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Όταν η ανήλικη αντελήφθη ότι συνέβη αυτό, ενημέρωσε τους γονείς στις 8 Οκτωβρίου και στη συνέχεια στις 12 Οκτωβρίου κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία.