Ελλάδα

Πατρινός ο Αστυνομικός ΔΙΑΣ που σκοτώθηκε σε καταδίωξη στην Αθηνών – Κορίνθου

Πατρινός ο Αστυνομικός ΔΙΑΣ που σκοτώθηκε σε καταδίωξη στην Αθηνών – Κορίνθου
Τραγική κατάληξη είχε μια καταδίωξη αυτοκινήτου στον Ασπρόπυργο, αφού σκοτώθηκε ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ.

Πατρινός είναι σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr ο 29χρονος αστυνομικός ΔΙΑΣ, που σήμερα τα ξημερώματα έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια καταδίωξης στην Αθηνών – Κορίνθου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πριν από λίγα λεπτά ενημέρωθηκαν οι γονείς του που κατοικούν στα Δεμένικα Πατρών.

18χρονος Ρομά ο δράστης που έκλεψε το αυτοκίνητο

Ένας Ρομά μόλις 18 ετών είναι ο δράστης που έκλεψε αυτοκίνητο και προκάλεσε την καταδίωξη με νεκρό 29χρονο. Αυτό δήλωσε στο Mega ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, αναφέροντας μάλιστα ότι ο νεαρός δράστης έχει συλληφθεί από την Ελληνική Αστυνομία.

H καταδίωξη που κατέληξε σε τραγωδία

Δραματική κατάληξη είχε η καταδίωξη ύποπτου οχήματος που ξεκίνησε από τη Νίκαια και έληξε στην Αθηνών-Κορίνθου με αποτέλεσμα ένας αστυνομικός να χάσει τη ζωή του και άλλος ένας να τραυματιστεί. Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 04.00 τα ξημερώματα ενημερώθηκαν για κλοπή αυτοκινήτου στην περιοχή της Νίκαιας. Ξεκίνησαν αμέσως ένα περιπολικό και μια μηχανή της ΔΙΑΣ καταδίωξη του ύποπτου οχήματος από τη Νίκαια το οποίο ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να τους ξεφύγει στην Αθηνών - Κορίνθου. Οταν έφτασαν στο σημείο εντόπισαν δύο αυτοκίνητα εκ των οποίων το ένα το σταμάτησαν ωστόσο το δεύτερο ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει. Το περιπολικό και η μηχανή τη ΔΙΑΣ άρχισαν να το καταδιώκουν.

Στο ύψος του Ασπροπύργου, κοντά στη λίμνη Κουμουνδούρου, ο οδηγός του ύποπτου οχήματος έκανε έναν επικίνδυνο ελιγμό με αποτέλεσμα μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ που συμμετείχε στην καταδίωξη να πέσει πάνω σε περιπολικό όταν ο οδηγός του φρέναρε απότομα. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν οι δύο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ο ένας σοβαρά και να μεταφερθούν στο «Θριάσιο» νοσοκομείο όπου κατέληξε λίγη ώρα αργότερα ο 29χρονος. Ο συνεπιβάτης ΄που είναι σοβαρά τραυματισμένος, το πρωί μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.