Ελλάδα

Τραγωδία στη Βέροια: Πτώση Ι.Χ. σε χαράδρα – 74χρονη ανασύρθηκε νεκρή

Τραγωδία στη Βέροια: Πτώση Ι.Χ. σε χαράδρα – 74χρονη ανασύρθηκε νεκρή
Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 26 Δεκεμβρίου στον Επαρχιακό Δρόμο Βέροιας – Σφηκιάς.

Σε χαράδρα 20 μέτρων έπεσε Ι.Χ. αυτοκίνητο στην Ημαθία, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα μία 74χρονη. Το θανατηφόρο τροχαίο, όπως ανακοινώθηκε, συνέβη χθες το μεσημέρι στον επαρχιακό δρόμο Βέροιας - Σφηκιάς.

Πώς συνέβη η τραγωδία - Τα τραγικά παιχνίδια της μοίρας

Όπως έγινε γνωστό, η 74χρονη επέβαινε στο όχημα με οδηγό την 50χρονη νύφη της. Στο σημείο της πτώσης κλήθηκε η Πυροσβεστική που έπειτα από επιχείρηση ανέσυρε νεκρή την ηλικιωμένη, ενώ η 50χρονη διακομίστηκε με τραύματα στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με την έως τώρα έρευνα της Τροχαίας Βέροιας, η οδηγός πιθανολογείται πως επιχείρησε να αποφύγει σύγκρουση με αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος και κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα, με συνέπεια να καταλήξει στη χαράδρα.

Το verianet.gr αναφέρει ότι η 50χρονη οδηγός ήταν νύφη της νεκρής γυναίκας και επέστρεφαν από το Νοσοκομείο Βέροιας όπου η ηλικιωμένη είχε υποβληθεί σε αιμοκάθαρση.

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού

Δύναμη της Πυροσβεστικής επιχείρησε στο σημείο για να κατορθώσει να απεγκλωβίσει τις δυο γυναίκες και να τις ανασύρει ώστε να παραληφθούν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Βέροιας. Από την Αστυνομία που βρίσκεται στο σημείο, κρατείται οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου αλβανικής καταγωγής ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται υπεύθυνος για το τροχαίο. Το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε με κατεύθυνση προς Βέροια, στο οποίο επέβαινε μαζί του και η σύζυγος του, φέρεται ότι έκλεισε το δρόμο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Η άτυχη γυναίκα η οποία επέστρεφε στη Σφηκιά, με την πεθερά της για να αποφύγει τη μετωπική σύγκρουση, εξετράπη της πορείας της και κατέληξε στο γκρεμό.