Ελλάδα

Πώς έγινε το φονικό στο Περιστέρι: Ο πατέρας χτυπούσε μητέρα και γιο, «Ελάτε σκότωσα τον πατέρα μου»

Πώς έγινε το φονικό στο Περιστέρι: Ο πατέρας χτυπούσε μητέρα και γιο, «Ελάτε σκότωσα τον πατέρα μου»
Θύματα ενδοοικογενειακής βίας φαίνεται πως ήταν η μητέρα και ο 35χρονος, ο οποίος δολοφόνησε με μαχαίρι τον 62χρονο πατέρα του στο Περιστέρι, ξημερώματα παραμονής Πρωτοχρονιάς.

Το έγκλημα συνέβη στην οδό Κολωνού 24 στο Περιστέρι ενώ ο 35χρονος, ο οποίος σκότωσε τον 62χρονο πατέρα του μπροστά στα μάτια της μητέρας του, φέρεται να πήρε ο ίδιος τηλέφωνο την αστυνομία προκειμένου να ομολογήσει την πράξη του.

Πρόκειται για οικογένεια που κατάγεται από το Ουζμπεκιστάν, αλλά είχαν πάρει ελληνική υπηκοότητα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος των αστυνομικών, Γ. Καλλιακμάνης, η μητέρα και σύζυγος του θύματος, τον είχε καταγγείλει στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΕΛ.ΑΣ είχε κληθεί στο παρελθόν στο σπίτι της οικογένειας  προκειμένου να αποτρέψει καυγά μεταξύ πατέρα και γιου.

Ο 35χρονος δίνει κατάθεση στη Ασφάλεια Δυτικής Αττικής ενώ σήμερα αναμένεται να πάει στον εισαγγελέα.

Πώς έγινε το φονικό

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος τη Ένωσης Αστυνομικών, ο πατέρας μπήκε μεθυσμένος στο σπίτι, είδε τον γιο στον υπολογιστή και άρχισε να τον χτυπάει.

Στη συνέχεια ο γιος του επιτέθηκε με μαχαίρι, όπου μεταξύ άλλων του επέφερε θανάσιμο τραύμα σε μηριαία αρτηρία.

Αμέσως μετά, τηλεφώνησε στην ΕΛΑΣ και είπε «ελάτε, σκότωσα τον πατέρα μου».

Ο δράστης διεκομίσθη σε εφημερεύον νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών, καθώς τραυματίστηκε ελαφρά και ο ίδιος και του τοποθετήθηκαν ράμματα στο χέρι.