Ελλάδα

Σε κρίσιμη κατάσταση η 45χρονη που περιέλουσε με βενζίνη ο άνδρας της, τα παιδιά της πήγαν να την σώσουν και άρπαξαν φωτιά

Σε κρίσιμη κατάσταση η 45χρονη που περιέλουσε με βενζίνη ο άνδρας της, τα παιδιά της πήγαν να την σώσουν και άρπαξαν φωτιά
Απίστευτος εφιάλτης στο Ζεφύρι: Τα παιδιά ξύπνησαν από τις κραυγές της μητέρας τους και έτρεξαν στο σαλόνι όπου την είδαν να παλεύει να σβήσει τις φλόγες από πάνω της.

Σοκ προκαλεί η αδιανόητη υπόθεση απόπειρας δολοφονίας με θύμα μια 45χρονη γυναίκα - την όποια περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά ο σύζυγός της μετά από τσακωμό στο σπίτι τους.

Το αποτρόπαιο περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια δύο ανήλικων παιδιών, ενώ τα παιδιά ήταν εκείνα που προσπαθούσαν με ό,τι έβρισκαν μπροστά τους να σβήσουν τη φωτιά.

«Απορούνε πώς έγινε αυτό το πράγμα. Έπαιρνε ναρκωτικά ο άνθρωπος. Τώρα πώς έγινε αυτό… Είναι 30 χρόνια μαζί. Ήταν ήσυχη οικογένεια, περνάγανε καλά με τα εγγόνια τους. Τώρα το τι έγινε 7 η ώρα το πρωί», περιέγραψε ο ξάδερφος του δράστη μιλώντας στο Mega.

«Μόνο τα παιδιά ξέρουνε. Ο ένας τον έχουν μέσα, έχει εγκαύματα, ο άλλος είναι καμένος στα χέρια. Να σβήσουν τη φωτιά από τη μητέρα και αρπάξανε και τα παιδιά», συμπλήρωσε.

Η 45χρονη μεταφέρθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση αρχικά στον Ερυθρό Σταυρό: Οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε άμεσα να γίνει η διακομιδή της στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο, όπου έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργεία.

Με εγκαύματα στο νοσοκομείο βρίσκονται, παράλληλα, τα παιδιά της αλλά και ο αδελφός της που στην προσπάθειά τους να σώσουν τη γυναίκα δεν υπολόγισαν τον κίνδυνο της φωτιάς.