Ελλάδα

Ημαθία: Τα δύο ανήλικα αδέλφια κάλεσαν βοήθεια - Χτυπήματα στον θώρακα είχε το βρέφος

Ημαθία: Τα δύο ανήλικα αδέλφια κάλεσαν βοήθεια - Χτυπήματα στον θώρακα είχε το βρέφος Φωτογραφία: eurokinissi
Η μητέρα του βρέφους, 37 ετών, και μητέρα άλλων δυο ανήλικων παιδιών (6 και 7 ετών) προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα και κρατείται, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι εκείνη που το σκότωσε στην Ημαθία.

Μάλιστα η μητέρα φέρεται ότι χτύπησε το βρέφος μπροστά στα μάτια των άλλων δύο παιδιών της, τα οποία στη συνέχεια κάλεσαν σε βοήθεια τον παππού και τη γιαγιά τους.

Απέναντι από την οικία τους, στο Μακροχώρι Ημαθίας, διαμένει η ξαδέρφη της 37χρονης μαζί με τον πατέρα της και άμεσα έφτασαν στο σημείο, αντικρίζοντας το βρέφος σε αιμόφυρτη κατάσταση. 

Κάλεσαν το ασθενοφόρο αλλά τελικά το πήγαν στο νοσοκομείο ο παππούς και η γιαγιά, χωρίς να έχει σφιγμό.

Υπεράνθρωπες προσπάθειες έκαναν και οι γιατροί οι οποίοι έσπευσαν γρήγορα στο βρέφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, δεν υπήρχε γιατρός που να μην «έπεσε» πάνω στο παιδί. Καρδιολόγοι, παιδίατροι ακόμα και ορθοπεδικοί έτρεξαν να βοηθήσουν.

Το μόλις 6μηνών βρέφος ήταν πολύ άσχημα χτυπημένο στο θώρακα.

Η αστυνομία με τη σειρά της προσήγαγε τη μητέρα, διοτί δεν έχει υπάρξει απαγγελία κατηγορίας για να υπάρχει και σύλληψη.

Μάρτυρες του φρικτού αυτού περιστατικού είναι τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του βρέφους, καθώς το περιστατικό εξελίχθηκε μπροστά στα μάτια τους.

Η κατάρα της Βέροιας

Η κατάρα της Βέροιας επανέρχεται μετά από τη νέα τραγωδία με τη νεαρή μητέρα που έπνιξε με τα ίδια της τα χέρια το 6 μηνών αγοράκι της. 

Στις 31 Δεκεμβρίου 2023 η Βέροια «παγώνει» στο άκουσμα της είδησης. Μία 29χρονη μητέρα κατηγορείται πως πέταξε το 11 μηνών κοριτσάκι της στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα με αποτέλεσμα το βρέφος να βρει τραγικό θάνατο. 

Όλα ξεκίνησαν από τη μαρτυρία των γονιών που ανήσυχοι δήλωσαν στις αρχές πως είχαν χάσει τα ίχνη του βρέφους. 

Η 29χρονη η οποία μεγάλωνε μόνη μαζί με τους γονείς της το παιδί, στις πρώτες καταθέσεις της αρνείται τα πάντα στους αστυνομικού. Αρχικά δήλωνε πως το παιδί βρίσκεται σε ένα άγνωστο σπίτι στα περίχωρα της Βέροιας. 

Οι ανακρίσεις των αστυνομικών συνεχείς και πιεστικές. Η μητέρα «σπάει» και τότε λέει πως το παιδί έφυγε από την προσοχή της όταν τον πήγε βόλτα και έπεσε μέσα στο φράγμα του Αλιάκμονα. Στη συνέχεια δηλώνει σοκαρισμένη στους αστυνομικούς. 

Το νεκρό μωρό εντοπίζεται στα παγωμένα νερά - μεταφέρεται στο νοσοκομείο Βέροιας όπου διαπιστώνεται ο θάνατός του. 

Η 29χρονη η οποία σύμφωνα με τις τότε μαρτυρίες αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα στις πρώτες της κινήσεις δείχνει απόλυτη ψυχραιμία.

Οι πληροφορίες άρχισαν να κυκλοφορούν γρήγορα στη Βέροια και όχι μόνον: Η 29χρονη όχι μόνο αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, είχε νοσηλευτεί, λάμβανε συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή την οποία το τελευταίο διάστημα είχε διακόψει.