Ελλάδα

Ημαθία: Σε κατάσταση σοκ τα παιδιά που είδαν τη μητέρα τους να σκοτώνει το αδελφάκι τους

Ημαθία: Σε κατάσταση σοκ τα παιδιά που είδαν τη μητέρα τους να σκοτώνει το αδελφάκι τους
Συγκλονισμένα τα παιδιά που ήταν μπροστά στην παιδοκτονία στην Ημαθία και είδαν την 37χρονη μητέρα τους να σκοτώνει το αδελφάκι τους.

Τρεις μέρες μετά την παιδοκτονία στην Ημαθία που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, τα ανήλικα κορίτσια που είδαν την 37χρονη μητέρα τους να σκοτώνει το αδελφάκι τους στο  Μακροχώρι Ημαθίας, βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Την ίδια ώρα, κλήθηκε να δώσει απαντήσεις στους ισχυρισμούς του περιβάλλοντος της παιδοκτόνου, το οποίο αναφέρει ότι της ασκούσε βία και ότι είχε πρόβλημα με τις διατροφές.

«Ούτε βία υπήρχε, ούτε φάρμακα έπαιρνε. Πήραμε συναινετικό διαζύγιο, είχαμε άριστες σχέσεις... Έπεσα από τα σύννεφα», ξεκαθαρίζει ο ίδιος.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, λίγη ώρα μετά την τραγωδία, πήγε αμέσως στον εισαγγελέα και ζήτησε να αναλάβει την επιμέλεια των παιδιών του.

Δε θέλει να μείνουν με τους παππούδες του, θέλει να τα πάρει από το Μακροχώρι και να τα απομακρύνει από τον εφιάλτη.

«Πρέπει τα παιδιά μου να απομακρυνθούν από τον τόπο των τραγικών γεγονότων και να μετακομίσουν στην οικία μου, μακριά από οτιδήποτε θα τους θυμίζει τα όσα αποτρόπαια έγιναν. Με τη βοήθεια ειδικού παιδοψυχολόγου θα μάθουν, μόλις κριθεί ότι είναι έτοιμα, τι έχει συμβεί», δήλωσε στο Star ο πατέρας των κοριτσιών.