Ελλάδα

«Εγώ την ακινητοποίησα και αυτός τη φίμωσε και την έδεσε»: Οι απολογίες των κατηγορούμενων για την άγρια δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας

«Εγώ την ακινητοποίησα και αυτός τη φίμωσε και την έδεσε»: Οι απολογίες των κατηγορούμενων για την άγρια δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας
Eνώπιον του 4ου τακτικού ανακριτή απολογήθηκαν το Σάββατο οι δύο κατηγορούμενοι για την άγρια δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας.

Πιστός σε όσα υποστήριξε στην προανακριτική του απολογία παρέμεινε ο 39χρονος σύντροφος της γυναίκας που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη μέσα σε μπαούλο σε απόκρημνη περιοχής της Χαλκιδικής.

«Η Γεωργία ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που είχα στον κόσμο. Δεν πρόκειται να ομολογήσω κάτι που δεν έχω κάνει. Εκείνο το βράδυ ήπια τρία υπνωτικά χάπια και δεν κατάλαβα τίποτα, ξύπνησα την άλλη μέρα το πρωί. Δεν είμαι αυτός που απεικονίζεται στα βίντεο», τόνισε.

Από την άλλη, ο 34χρονος συνεργός και φίλος του - που ομολόγησε πρώτος το έγκλημα αν και αποποιούμενος την πράξη - υποστήριξε και πάλι την εμπλοκή του αποκλειστικά στο σχέδιο της ληστείας αλλά και στη μεταφορά της σορού:

«Ήμουν εκεί για την ακινητοποιήσουμε επειδή δέχτηκα την πρότασή του να κάνουμε μια ψεύτικη ληστεία χωρίς να πάθει τίποτα η κοπέλα».

Σύμφωνα με το ThessToday, όπως περιέγραψε ο ίδιος για το μοιραίο βράδυ: «Εγώ την ακινητοποίησα και ο 39χρονος τη φίμωσε και την έδεσε. Το θύμα είχε αναπνευστικά προβλήματα, της κατέβασα την ταινία για να πάρει ανάσα. Ο 39χρονος όμως όταν πήρε το μαχαίρι στα χέρια, με έδιωξε και μου είπε να περιμένω στο αυτοκίνητο».

«Μετά ήρθε και μου είπε πως την σκότωσε. Αποδέχτηκα τη μεταφορά με το μπαούλο γιατί με απείλησε ότι αν δεν το κάνω θα πάθω τα ίδια εγώ και η οικογένειά μου» είπε ακόμη ο φερόμενος ως συνεργός ενώπιον του ανακριτή.