Ελλάδα

Βόλος: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του

Βόλος: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του
Παραμένοντας προφυλακισμένος, ο 50χρονος που δολοφόνησε πριν τρεις ημέρες στον Βόλο τον 33χρονο κουνιάδο του συνειδητοποιεί πλέον τις επιπτώσεις της πράξης του.

Όπως σημειώνεται το μόνο που τον ανησυχεί είναι το μέλλον των παιδιών του. «Μόνο για τα παιδιά του ρωτάει και ανησυχεί για το πώς θα ζήσουν αφού αυτός ήταν ο υποστηρικτής τους. Αυτός τους παρείχε την ασφάλεια στην ζωή τους, αυτός τα στήριζε οικονομικά», δήλωσε στα gegonota.news ο συνήγορος του δράστη κ. Βασιλικός.

Η 18χρονη που κατηγόρησε το 33χρονο θύμα ως εκβιαστή και παιδοβιαστή έχει τώρα στο πλευρό της τις δυο αδελφές της, ενώ λαμβάνει υποστήριξη από ψυχολόγο για να μπορέσει να διαχειριστεί τα γεγονότα, που σημάδεψαν την παιδική της ηλικία.

Αξίζει να τονιστεί πως οι αδελφές της κοπέλας έχουν ήδη καταθέσει και έχουν επιβεβαιώσει τα λεγόμενα της αδελφής τους, ενώ σύμφωνα με τον κ. Βασιλικό η έρευνα έχει δείξει πως γνώριζαν και άλλα πρόσωπα τι συνέβαινε.

Η σύζυγος του θύματος δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση, ωστόσο έχει δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

Στο πλευρό του 50χρονου τα παιδιά του

Στο πλευρό του 50χρονου κατηγορούμενου βρίσκονται τα παιδιά του από τον πρώτο γάμο. Απέναντί του η σύντροφος του και αδελφή του θύματος.

Σήμερα δευτέρα ο 50χρονος θα απολογηθεί στον ανακριτή.