Ελλάδα

Φονικό στη Χαλκίδα: Τον μαχαίρωσε με μανία πάνω σε καβγά, αυτόπτης μάρτυρας η γυναίκα του

Φονικό στη Χαλκίδα: Τον μαχαίρωσε με μανία πάνω σε καβγά, αυτόπτης μάρτυρας η γυναίκα του
Με μανία φέρεται να μαχαίρωσε τον 42χρονο ξυλουργό στη Χαλκίδα η 39χρονη με την οποία φέρεται να διατηρούσε σχέση.

H 39χρονη πάνω στον καβγά, φέρεται να έβγαλε ένα μαχαίρι και επέφερε πολλές μαχαιριές στο στήθος του 42χρονου, σκοτώνοντάς τον.

Το στυγερό έγκλημα σημειώθηκε σε κεντρικό σημείο της Χαλκίδας, κοντά στο 4ο Γυμνάσιο, με τον 42χρονο να βρίσκεται νεκρός στη μέση του δρόμου με πολλές μαχαιριές στο στήθος.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το ζευγάρι που διατηρούσε σχέση, νωρίς το πρωί εξήλθε από οικία και υπήρξε έντονος καβγάς μεταξύ τους.

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 08.00 το πρωί όταν ο 42χρονος που ήταν ξυλουργός και είχε καταγωγή από τα Λουκίσια, βγήκε από το σπίτι του για να πάει στη δουλειά του.

Λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό του για να φύγει, εμφανίστηκε η 39χρονη όπου μετά από καυγά που είχα μεταξύ τους τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι μάρτυρας της δολοφονίας ήταν και η σύζυγος του 42χρονου,  η οποία είδε από το μπαλκόνι του σπιτιού της το άγριο φονικό.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως Αστυνομικοί του ΑΤ Χαλκίδας όπου βρήκαν τον άτυχο άνδρα ξαπλωμένο με το μαχαίρι καρφωμένο στην πλάτη και την 39χρονη να στέκεται δίπλα του.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του evima.gr γυναίκα είπε αμέσως στους αστυνομικούς «εγώ το έκανα», όταν εκείνοι την ρώτησαν γιατί, εκείνη τους είπε πως θα τα πει όλα στην ασφάλεια της Χαλκίδας.