Ελλάδα

Μεσολόγγι: Καταρρίπτονται τα λεγόμενα του κρεοπώλη - Βίντεο ντοκουμέντο ρίχνει φως στη δολοφονία

Μεσολόγγι: Καταρρίπτονται τα λεγόμενα του κρεοπώλη - Βίντεο ντοκουμέντο ρίχνει φως στη δολοφονία Φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως από το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, όταν ο κρεοπώλης παρέλαβε τον 31χρονο Μπάμπη από το σπίτι του στο Μεσολόγγι.

Στις εικόνες που παρουσιάστηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, φαίνεται ξεκάθαρα όταν ο 31χρονος μπαίνει στο όχημα του 50χρονου, για να πάνε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το πλάνο καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας κοντά στο σπίτι του Μπάμπη, και η ώρα που επιβιβάστηκε στο όχημα ήταν 20:33.

Περίπου μία ώρα αργότερα, στις 21:28, μια άλλη κάμερα ασφαλείας καταγράφει το όχημα του 50χρονου να κινείται στην περιοχή όπου διαμένει, αλλά αντί να πάρει τη στροφή που οδηγεί στο σπίτι του, κατευθύνεται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Συγκεκριμένα, καθώς πλησιάζει στο σπίτι και πρέπει να στρίψει δεξιά, αντί αυτού στρίβει αριστερά προς τη θάλασσα.

Κατά την επιστροφή του στο ίδιο σημείο, κάποια ώρα αργότερα, ξαναπηγαίνει προς την ίδια, λανθασμένη κατεύθυνση για να επισκεφτεί ένα μίνι μάρκετ, απ' όπου και καταγράφηκε να παραλαμβάνει χαρτί κουζίνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν μαζέψει, έχει αποδειχθεί ότι εκείνο το βράδυ ήταν ο 50χρονος εκείνος που ζήτησε από τον Μπάμπη να συναντηθούν και όχι το αντίθετο, όπως ισχυρίζεται ακόμα ο κατηγορούμενος.

Η έρευνα στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 31χρονος επικεντρώνεται σε διάφορες πτυχές που μπορούν να φέρουν φως στην υπόθεση. Ανάμεσα στις προσπάθειες που γίνονται είναι οι εξής:

1. Εντοπισμός Κινητού: Η αναζήτηση και εντοπισμός του κινητού του θύματος, το οποίο θεωρείται ότι μπορεί να περιέχει σημαντικές πληροφορίες για την υπόθεση, συμπεριλαμβανομένων ενδεχόμενων επαφών και επικοινωνίας με τον κρεοπώλη πριν από το περιστατικό.

2. Εύρεση Όπλου: Οι προσπάθειες για τον εντοπισμό της καραμπίνας που υποτίθεται ότι χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία του 31χρονου. Ειδικό κλιμάκιο του στρατού με μηχάνημα εντοπισμού μετάλλων έχει σταλεί στο σημείο για αυτόν τον σκοπό.

3. Ανάλυση Υπολογιστή και Κινητού: Η ανάλυση των δεδομένων από τον υπολογιστή και το κινητό του θύματος για την εξαγωγή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στην εξιχνίαση των γεγονότων.

4. Κατάθεση Μαρτύρων: Η κατάθεση και η ανάκριση μαρτύρων που μπορεί να έχουν πληροφορίες για το περιβάλλον και τις δραστηριότητες στην περιοχή του εγκλήματος.

Αυτές οι προσπάθειες είναι σημαντικές για τη συλλογή στοιχείων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στον αποκλεισμό υπόπτων και στην κατανόηση του πώς και γιατί συνέβη το εγκληματικό περιστατικό.