Ελλάδα

Τρόμος για 13χρονο: Του επιτέθηκαν συνομήλικοι - «Πάρε τον πατέρα σου, να τον σκοτώσουμε»

Τρόμος για 13χρονο: Του επιτέθηκαν συνομήλικοι - «Πάρε τον πατέρα σου, να τον σκοτώσουμε» Φωτογραφία: PEXELS Photo by cottonbro studio
Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας ανηλίκων και ακραίων επιθέσεων που συμβαίνουν σχεδόν κάθε μέρα σε γειτονιές της Αττικής προβληματίζοντας τις Αρχές αλλά και τους γονείς.

Το απόγευμα της Παρασκευής αμέσως μετ΄ά το σχόλασμα από το μάθημα στο Φροντιστήριο ένας 13χρονος μαθητής στην Καλλιθέα έζησε εφιαλτικές στιγμές, πέφτοντας θύμα επίθεσης από μια ομάδα ανηλίκων.

«Πάρε τον πατέρα σου, να τον σκοτώσουμε»

Τέσσερις ανήλικοι τον προσέγγισαν με απειλητικές διαθέσεις. Τον στρίμωξαν σε μια γωνιά και τον απείλησαν.

Το παιδί τρομαγμένο υπάκουσε μην θέλοντας να τους εκνευρίσει και να τον χτυπήσουν. Οι ανήλικοι μάλιστα δεν δίστασαν να του πουν  "Πάρε τον πατέρα σου, να έρθει, να τον σκοτώσουμε», Όταν ο 13χρονος έβγαλε το κινητό τηλέφωνό του, δέχτηκε επίθεση από τους ανήλικους, αφού προσπάθησαν να του αρπάξουν τη συσκευή, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση και ο 13χρονος μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας και υπέβαλε σχετική μήνυση.

Σε βάρος των ανήλικων δραστών οι οποίοι αναζητούνται σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία και πρόκληση σωματικής βλάβης.