Ελλάδα

Μεσολόγγι: Τα νέα πρόσωπα και η... διαδρομή των δανεικών από τον Μπάμπη στον κρεοπώλη

Μεσολόγγι: Τα νέα πρόσωπα και η... διαδρομή των δανεικών από τον Μπάμπη στον κρεοπώλη
Στο μικροσκόπιο των Αρχών η διαδρομή των χρημάτων που δάνειζε ο Μπάμπης στον κρεοπώλη ώστε να πέσει «φως» στη δολοφονία του 31χρονου στο Μεσολόγγι.

Γι' αυτό βρίσκεται στο μικροσκόπιο των ερευνών το τετράδιο με τις σημειώσεις του θύματος όπου αναγράφονται ονόματα και χρηματικά ποσά.

Οι Αρχές που ερευνούν το έγκλημα έχουν ενδείξεις ότι μέρος των χρημάτων που ο αδικοχαμένος 31χρονος δάνειζε στον 50χρονο κρεοπώλη, είχε ως τελικό προορισμό άλλα πρόσωπα.

Σε αυτό το συμπέρασμα - σύμφωνα με την εφημερίδα Real News - κατέληξαν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναλύοντας το σημειωματάριο του Μπάμπη σε συνδυασμό με πληροφορίες που έφτασαν στα χέρια τους, σύμφωνα με τις οποίες «και άλλα πρόσωπα μέσω του κρεοπώλη έλαβαν χρήματα, τα οποία είτε αδυνατούσαν να επιστρέψουν, είτε αρνούνταν να το πράξουν».

Έτσι, ίσως εξηγείται και ο ισχυρισμός του κρεοπώλη ότι είχε δανειστεί 7.500 ευρώ και επέστρεψε 6.500 ευρώ τον Αύγουστο και τα υπόλοιπα 1.000 στις γιορτές των Χριστουγέννων, παρά το ότι η μητέρα του Μπάμπη έχει καταθέσει ότι της είχε πει πως ο κρεοπώλης του χρωστά 17.500 ευρώ.

Για να δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματα που «μπαίνουν» στο κάδρο των ερευνών, οι Αρχές «ανοίγουν» τον κύκλο και δεν αποκλείεται σύντομα νέα πρόσωπα να κληθούν να καταθέσουν στις Αρχές.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα πρόσωπα αυτά ανήκουν στο συγγενικό περιβάλλον του κρεοπώλη, ενώ πρόκειται και για δύο επιχειρηματίες του Μεσολογγίου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για συγγενικό πρόσωπο του 50χρονου το όνομα του οποίου αναγράφεται στο σημειωματάριο του Μπάμπη με ένα χρηματικό ποσό δίπλα και για έναν ξάδερφο του κρεοπώλη στον οποίο φαίνεται να είχε στείλει το θύμα 4.000 ευρώ μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

Όσο αφορά τους δύο επιχειρηματίες, πρόκειται για γνωστά άτομα στο Μεσολόγγι που ασχολούνται με χοιροστάσια.