Ελλάδα

Εξάρχεια: «Νόμιζα πως είχε φύγει στην Αγγλία» ανέφερε φίλη του αδικοχαμένου 50χρονου μουσικού

Εξάρχεια: «Νόμιζα πως είχε φύγει στην Αγγλία» ανέφερε φίλη του αδικοχαμένου 50χρονου μουσικού Φωτογραφία: glomex
«Τον τελευταίο καιρό ο Νικόλας είχε κλειστό το κινητό του» δηλώνει η Aδριανή Μπαρτζώκα, ηθοποιός, σκηνοθέτης και φίλη του δολοφονημένου μουσικού στα Εξάρχεια.

Όπως ανέφερε η κ. Μπαρτζώκα σε εκπομπή του Mega, είναι σοκαρισμενή με όσα συνέβησαν στον φίλο της μουσικό, και δε μπορεί να πιστέψε ότι «έφυγε» τόσο άδικα.

«Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι έχει ”φύγει” ο Νικόλας. Ο Νικόλας ήταν ένα πολύ ευαίσθητο παιδί με πολύ καλά αισθήματα μέσα του. Δεν είχε μέσα του αισθήματα ζήλιας κι αγαπούσε όλους τους συναδέλφους του».

Ωστόσο η ίδια δήλωσε πως δε γνώριζε τον 48χρονο, δολοφόνο, όπως επίσης ανέφερε πώς τόσο καιρό νόμιζε πώς ο 50χρονος μουσικός έιχε φύγει στην Αγγλία και είχε κλειστό το κινητό του για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Την ίδια στιγμή στον 48χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία και για ληστεία.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, ο 48χρονος στις 7 Φεβρουαρίου στην περιοχή του Τυρνάβου επιβιβάστηκε στο όχημα ενός συντοπίτη του για να πάει για ιατρικές εξετάσεις.

Ωστόσο στη διαδρομή, ανάγκασε τον οδηγό να κατέβει από το όχημα, πήρε το τιμόνι και ήρθε στην Αθήνα με το κλεμμένο όχημα.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε ανακριτή.