Ελλάδα

Μακελειό σε ναυτιλιακή στη Γλυφάδα - Τρεις εργαζόμενοι νεκροί, αυτοκτόνησε ο δράστης

Μακελειό σε ναυτιλιακή στη Γλυφάδα - Τρεις εργαζόμενοι νεκροί, αυτοκτόνησε ο δράστης Φωτογραφία: eurokinissi
Αφού μπούκαρε στη ναυτιλιακή εταιρεία της Γλυφάδας, και πρόλαβε να σκοτώσει τρεις εργαζόμενους, ο δράστης αυτοκτόνησε.

Τρία είναι τα θύματα του ένοπλου που «μπούκαρε» στη ναυτιλιακή εταιρεία σήμερα το πρωί γύρω στις 10:20.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες νεκροί είναι η ιδιοκτήτρια της εταιρείας 76 ετών, ο γαμπρός της 79 ετών αλλά και ένας καπετάνιος που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες προσπάθησε να τον σταματήσει. 

Αφού τους σκότωσε ο δράστης αυτοκτόνησε, πιθανότατα με την καραμπίνα που βρέθηκε δίπλα του.

Οι αναφορές κάνουν λόγο για 70χρονο πρώην εργαζόμενο με καταγωγή από την Αίγυπτο που έχει απολυθεί και πυροβόλισε εναντίον εργαζομένων που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα γραφεία της ναυτιλιακής  στη διασταύρωση της πλατείας Φλέμινγκ με την οδό Αρτεμισίου. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο δράστης άρχισε να πυροβολεί στο ισόγειο της εταιρείας, και εν συνεχεία ανέβηκε στους άλλους ορόφους, λέγοντας τους «ήρθα να τα ξεκαθαρίσουμε».

Το πιο πιθανόν είναι να μπήκε από το υπόγειο πάρκινγκ, που είχε κάποιο «τυφλό» σημείο για να μην τον καταλάβουν.

Φέρεται να έχει μαζί του μια κοντόκανη καραμπίνα και ένα περίστροφο. Το περιστατικό διαδραματίστηκε στον δεύτερο όροφο της εταιρείας.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες εργαζομένων

«Δεν ήθελε να χτυπήσει κάποιον από εμάς, φώναζε στους υπαλλήλους να φύγουν και χτύπησε στοχευμένα τα αφεντικά, στον δεύτερο όροφο. Προφανώς ήθελε να τους εκδικηθεί» περιέγραψε η εργαζόμενη στην εταιρίας. 

Ο δράστης πυροβόλησε τα δύο αφεντικά της εταιρίας και έναν υπάλληλο που πήγε να τον ηρεμήσει και να προσπαθήσει να του πάρει το όπλο. 

{https://www.youtube.com/watch?v=3g_OwwZENFM&ab_channel=Dnews}

Ο δεύτερος εργαζόμενος περιγράφει ότι άκουσε τους δύο πυροβολισμούς και καθώς είδε δύο παιδιά να τρέχουν, έτρεξε και αυτός να βγει έξω.

{https://www.youtube.com/watch?v=3TX6lQfOFoY&ab_channel=Dnews}

Οι αναφορές κάνουν λόγο για 70χρονο πρώην εργαζόμενο με καταγωγή από την Αίγυπτο που έχει απολυθεί και πυροβόλισε εναντίον των ιδιοκτητών και εργαζόμενου που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα γραφεία.