Ελλάδα

Συνελήφθη 32χρονος που άρπαξε βρέφος από το νοσοκομείο Ιωαννίνων

Συνελήφθη 32χρονος που άρπαξε βρέφος από το νοσοκομείο Ιωαννίνων Φωτογραφία: EUROKINISSI
Άναυδους άφησε γιατρούς και νοσηλευτές της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ιωαννίνων ένας άνδρας ο οποίος άρπαξε ένα βρέφος.

Ο άνδρας αυτός ισχυρίστηκε πως είναι ο πατέρας του παιδιού, χωρίς όμως αυτό να διαπιστωθεί και όταν ζήτησε να πάρει το παιδί οι γιατροί του νοσοκομείου δεν τον άφησαν.

Ωστόσο, ο άνδρας κατάφερε να πάρει το βρέφος και φύγει από την πίσω πόρτα. Στη συνέχεια, πήγε το παιδί σε συγγενή του και εκεί τον εντόπισαε η Αστυνομία που στο μεταξύ είχε ειδοποιηθεί από τους γιατρούς. Η οικογένεια του μωρού δεν έχει εντοπιστεί καθώς το παιδί νοσηλευόταν στο νοσοκομείο έπειται από εισαγγελική εντολή.

Στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» του Mega μίλησε ο πρόεδρος των εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Γιώργος Φλούδας.

«Το παιδί νοσηλευόταν από 20 Φλεβάρη έως και σήμερα το μεσημέρι και ο επίσημος συνοδός του παιδιού ήταν ο συγκεκριμένος κύριος. Όταν ενημερώθηκε ο κύριος πως το παιδί θα πάει σε ίδρυμα αυτός αντέδρασε. Το προσωπικό ενήργησε άμεσα όταν αντιλήφθηκε πως έφυγε με το μωρό. Το σίγουρο είναι πως σήμερα μεταφέρθηκε το παιδί με εισαγγελική εντολή στο Νοσοκομείο της Άρτας».

Ο 32χρονος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα epiruspost, συνελήφθη και το μωρό νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.