Ελλάδα

Ρέθυμνο: Στη φυλακή 47χρονος - «Είπα ψέματα για τον πατριό μου» λέει η 15χρονη που γέννησε

Ρέθυμνο: Στη φυλακή 47χρονος - «Είπα ψέματα για τον πατριό μου» λέει η 15χρονη που γέννησε Φωτογραφία: PEXELS Photo by Pixabay
Προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα, μετά την απολογία του ενώπιον ανακριτή ο 48χρονος Ρουμάνος ο οποίος συνελήφθη για την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος της 15χρονης Βουλγάρας που πριν λίγες ημέρες γέννησε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Αύριο Τρίτη, αναμένεται να απολογηθούν οι άλλοι δύο συλληφθέντες για την υπόθεση. Πρόκειται για τον 46χρονο πατριό της 15χρονης που κατάγεται και τον 44χρονο φίλου του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ήδη ληφθεί δείγμα DNA προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο πατέρας του βρέφους, με τον 48χρονο να δηλώνει πως ότι αν αποδειχτεί ότι το παιδί είναι δικό του, θα το αναγνωρίσει. Υπενθυμίζεται ότι ο Εισαγγελέας Ρεθύμνου, έχει ασκήσει ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και στους τρεις συλληφθέντες.

To χρονικό του εφιάλτη της ανήλικης 

Η κοπέλα γέννησε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και επειδή είναι ανήλικη, οι γιατροί ενημέρωσαν τις αρχές. Με τη βοήθεια ψυχολόγου από το "Χαμόγελο του Παιδιού", η 15χρονη υπέδειξε τους τρεις Ρουμάνους ως τα πρόσωπα με τα οποία είχαν συνευρεθεί μαζί της. Ανάμεσα τους και ο σύντροφος της μητέρας της. Ο άνδρας που φέρεται, από την προανακριτική διαδικασία να είναι ο πατέρας του βρέφους, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή και παραδέχτηκε ότι είχε επαφές με την ανήλικη, δήλωσε ωστόσο ότι το νεογέννητο δεν είναι δικό του, ενώ δεν αρνήθηκε να υποβληθεί σε εξέταση DNA για να αποδειχθεί ο ισχυρισμός του.

Οι δύο άλλοι κατηγορούμενοι, οι οποίοι κατά τα έτη 2022 και 2023 είχαν σεξουαλικές επαφές με την ανήλικη, θα απολογηθούν αύριο, ενώ όλοι τους ισχυρίζονται πως η 15χρονη λειτούργησε με τη θέληση της και ότι η μητέρα της γνώριζε για τις επαφές της κόρης της. Η ανήλικη, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, μένει με την μητέρα της και τον Ρουμάνο πατριό της. Οι άνδρες που συνελήφθησαν είναι επίσης ρουμανικής καταγωγής.  Παρουσία παιδοψυχιάτρου η ανήλικη ανέφερε ότι είχε σχέση με έναν 48χρονο ο οποίος είναι και ο πατέρας του παιδιού της. Όπως είπε, συνευρέθηκε αρκετές φορές με έναν 44χρονο ενώ το ίδιο συνέβη και με τον πατριό της.

«Είπα ψέματα στην Αστυνομία για τον πατριό μου»

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", στο Star έβγαλε από το κάδρο των κατηγορούμενων τον πατριό της.

"Είμαι καλά, έχω το κοριτσάκι μου στην αγκαλιά μου. Είμαι μια χαρά, αλλά το ότι κρατείται ο πατέρας μου τζάμπα… κάπως νιώθω. Θα ήθελα να βγει, επειδή εγώ είπα κάτι ψέματα και γι’ αυτό κρατείται μέσα. Είπα ψέματα ότι ο πατριός μου κοιμήθηκε μαζί μου", παραδέχτηκε η 15χρονη μητέρα.

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε ότι είχε σχέση με κάποιον, ηλικίας 48 ετών, φίλο του πατριού της, ο οποίος επίσης κρατείται.

"Έγινε ένα λάθος και τότε κι εγώ δεν ήξερα τι θέλω. Είχαμε σχέση, είχαμε βρεθεί 5-6 φορές", εξομολογήθηκε.

Ο πατριός της την έχει μεγαλώσει, καθώς είναι πολλά χρόνια ζευγάρι με τη μητέρα της, όπως είπε. "Είναι σαν πατέρας μου. Με τον βιολογικό μου πατέρα δεν έχω επαφές", κατέληξε.

Όπως διευκρίνισε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, η 15χρονη δεν είχε κατηγορήσει ποτέ στην αστυνομία τον πατριό της. Φέρεται να είχε πει ότι κοιμήθηκε μαζί του σε κάποιον από τους άλλους άνδρες, με τους οποίους συνευρέθηκε κι αυτός με τη σειρά του να το είπε στην αστυνομία.