Ελλάδα

Μύκονος: Έθαψαν κάτω από άμμο και φρύγανα την εκκλησία στη βίλα του Αντώνη Ρέμου

Μύκονος: Έθαψαν κάτω από άμμο και φρύγανα την εκκλησία στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Το ασυνήθιστο θέαμα με την θαμμένη εκκλησία στη βίλα Αντώνη Ρέμου διαπίστωσε ο αντιδήμαρχος Μυκόνου.

Αντιμέτωπος με ένα ασυνήθιστο θέαμα ήρθε ο αντιδήμαρχος Μυκόνου, στη βίλα του Αντώνη Ρέμου κατά τη διάρκεια καθαρισμού της παραλίας του Φωκά.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο αντιδήμαρχος Μυκόνου Δημήτρης Κουτσούκος που είναι υπεύθυνος καθημερινότητας, αδειοδοτήσεων και εθελοντισμού στον δήμο Μυκόνου, η εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, που βρισκόταν στη βίλα του ηθοποιού πλέον έχει μπαζωθεί και μάλιστα με φρύγανα και άμμο!

Ο ίδιος μάλιστα ανέβασε στα social media φωτογραφίες και βίντεο από τη θαμμένη εκκλησία, αναφέροντας ότι ότι χρειάστηκε να σκάψει με τα χέρια του προκειμένου να αποκαλυφθεί ο σταυρός του ναού.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, το σπίτι του Αντώνη Ρέμου στη Μύκονο έχει πουληθεί σε Άραβα, ο οποίος φέρεται να έθαψε την ορθόδοξη εκκλησία.

Πληροφορίες του Myconoslive αναφέρουν ότι ο τραγουδιστής είχε αγοράσει την πολυτελή βίλα το 2010, στην τιμή των 4 εκατομμυρίων ευρώ.

{https://www.facebook.com/dimitris.koutsoukos1/posts/pfbid0r37Kdk38k2MWLDdatHr2nYaaq55EHXBzBXeJUtBwThuhnqxX5ravxEsiLKLEDTUl?ref=embed_post}