Ελλάδα

Πυροβολισμοί στο Κολωνάκι: Πώς έγινε η συμπλοκή

Πυροβολισμοί στο Κολωνάκι: Πώς έγινε η συμπλοκή
Μία παρεξήγηση μεταξύ δύο ανδρών ήταν η αιτία της συμπλοκής που έγινε τα ξημερώματα στο Κολωνάκι, όπου σημειώθηκαν πυροβολισμοί.

Ένας 27χρονος παρεξηγήθηκε τα ξημερώματα με 41χρονο μέσα σε κέντρο διασκέδασης στο Κολωνάκι και βγήκαν στο δρόμο προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους μόνο που η κατάσταση γρήγορα ξέφυγε πέρα από κάθε έλεγχο.

Ο 41χρονος τον απείλησε με ένα μαχαίρι ενώ κάποιοι φίλοι του άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές. Ένας συνομήλκος φίλος του 27χρονου προσπάθησε να τον βοηθήσει όμως δέχθηκε και εκείνος άγρια επίθεση με χτυπήματα στο κεφάλι και εκείνη τη στιγμή έπεσαν δύο πυροβολισμοί.

Αστυνομικοί της ομάδας Ζ που έσπευσαν στο σημείο βοήθησαν τους δύο τραυματίες οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και εντόπισαν τους δύο κάλυκες από το όπλο ενώ δόθηκε περιγραφή στο κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης για το όχημα στο οποίο επέβαινε ο 41χρονος.

Λίγο αργότερα το όχημα εντοπίστηκε στις Αχαρνές. Μέσα βρισκόταν ο 41χρονος και μία 39χρονη. Συνελήφθησαν και οι δύο. Ο 41χρονος για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε συνδυασμό με παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και απειλή και η 39χρονη για μικροποσότητα κοκαΐνης.

Στο αυτοκίνητο βρέθηκε κρυμμένο ένα πιστόλι και ερευνάται αν οι πυροβολισμοί προήλθαν από αυτό.