Ελλάδα

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για τη γυναικοκτονία: Μιλούσε με το «100» κι ούρλιαζε για βοήθεια όταν της επιτέθηκε

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για τη γυναικοκτονία: Μιλούσε με το «100» κι ούρλιαζε για βοήθεια όταν της επιτέθηκε
Απόλυτα σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες τη νέας γυναικοκτονίας που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων: Το 28χρονο θύμα είχε μηνύσει τον δολοφόνο του πίσω το 2020 για βιαιοπραγία και βιασμό.

Θλίψη και οργή προκαλεί η νέα άγρια γυναικοκτονία με θύμα αυτή τη φορά μια 28χρονη κοπέλα από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της και μάλιστα έξω ακριβώς από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

Οι πληροφορίες θέλουν την γυναίκα μαζί με έναν φίλο της να πηγαίνει το ΑΤ, αφού είδε τον δράστη να την περιμένει έξω από το σπίτι της και φοβήθηκε. Στο τμήμα ενημερώθηκε πως είτε πρέπει να καταθέσει μήνυση είτε να ενημερώσει το κέντρο της Άμεσης Δράσης για να επιληφθεί περιπολικό.

Η κοπέλα ζήτησε να την πάνε σπίτι της γιατί φοβότανε, ενώ αφού βγήκαν από το αστυνομικό τμήμα ο φίλος της αποχώρησε κι εκείνη κάλεσε το «100».

Την ώρα ακριβώς που καλούσε την Άμεση Δράση, της επιτέθηκε ο 39χρονος με κουζινομάχαιρο και την δολοφόνησε. Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο κέντρο της Άμεσης Δράσης άκουσαν τις φωνές της κοπέλας την ώρα που την μαχαίρωνε ο δράστης.

Σημειώνεται πως όταν είδε τους αστυνομικούς να φτάνουν στο σημείο ο 39χρονος αυτοτραυματίστηκε στον λαιμό με το ίδιο μαχαίρι. Για την αδιανόητη ολιγωρία των αστυνομικών του τμήματος διατάχθηκε ΕΔΕ.

Αξίζει να τονίσουμε πως - όπως αποκαλύφθηκε - η 28χρονη κοπέλα είχε χωρίσει με τον γυναικοκτόνο από το 2020, ενώ από τότε είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του για βιαιοπραγία και βιασμό - ζητώντας παράλληλα ασφαλιστικά μέτρα.