Ελλάδα

Μαθητής Δημοτικού θύμα άγριας επίθεσης με μπουνιές από συμμαθητές

Μαθητής Δημοτικού θύμα άγριας επίθεσης με μπουνιές από συμμαθητές
Τα περιστατικά ξυλοδαρμών και βίαιων επιθέσεων μαθητών σε συμμαθητές μέσα στα σχολεία πληθαίνουν γεγονός που προβληματίζει. Μαθητής Δημοτικού στη Λάρισα έφαγε μπουνιές από συμμαθητές του και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας.

Το μπαράζ των βίαιων περιστατικών που έχουν οδηγήσει δεκάδες παιδιά στα νοσοκομεία με τραύματα σοβαρά, συνεχίζεται γεγονός που προκαλεί πολλά ερωτήματα και προβληματισμό στην επιστημονική κοινότητα για τις αιτίες που πυροδοτούν τις βιαιοπραγίες τους σε βάρος ανηλίκων.

Άγριο ξύλο σε Δημοτικό στη Λάρισα

Το νέο περιστατικό ξυλοδαρμού μαθητή Δημοτικού στη Λάρισα προκαλεί σοκ καθώς το παιδί δέχθηκε την άγρια επίθεση συμμαθητών του μέσα στο σχολικό κτίριο. Μια ομάδα συμμαθητών για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία επιτέθηκε σε μαθητή του Δημοτικού του Αμπελώνα ρίχνοντας του αλλεπάλληλες μπουνιές στο πρόσωπο. 

Το παιδί επιστρέφοντας σπίτι με εμφανή τα χτυπήματα από τις μπουνι΄ές και τα γρονθοκοπήματα, προκάλεσε την ανησυχία των γονέων που έσπευσαν να τον μεταφέρουν στο Κέντρο Υγείας οπού και διαπιστώθηκε με γνωμάτευση η επίθεση που δέχθηκε ο ανήλικος. 

Σύμφωνα με το Onlarissa, οι γονείς είναι έξαλλοι για την αντιμετώπιση του περιστατικού από πλευράς του σχολείου καθώς κανείς δεν τους ενημέρωσε. Όπως δήλωσε ο πατέρας του παιδιού  «είναι εξοργισμένος από την αντίδραση δασκάλων και διευθυντή» γιατί από ό,τι φαίνεται «δεν ενημέρωσαν κανέναν», αλλά και γιατί πρώτα από όλα «επέτρεψαν να συμβεί μέσα στο σχολείο μια τέτοια επίθεση».

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη φορά που δέχτηκε το παιδί μπουνιές στο πρόσωπο. Όλα τα στοιχεία της υπόθεσης είναι ήδη στη διάθεσή της Αστυνομίας.