Ελλάδα

Μητέρα για κακοποίηση των παιδιών: «Μία γραντζουνιά ήταν...Το σκούντησα κι έπεσε το καημένο»

Μητέρα για κακοποίηση των παιδιών: «Μία γραντζουνιά ήταν...Το σκούντησα κι έπεσε το καημένο»
Αμετανόητη η μητέρα που καταδικάστηκε σε 16 μήνες φυλάκιση, με αναστολή για κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος των δύο παιδιών που υιοθέτησε πριν τρία χρόνια. «Μία γραντζουνιά ήταν...Το σκούντησα κι έπεσε το καημένο»

Το Τριμελές Πρωτοδικείο Ζακύνθου καταδίκασε χθες τη μητέρα που κακοποιούσε τα παιδιά της σε 16 μήνες κάθειρξης, με αναστολή, και παραμένει άγνωστο τι θα απογίνουν τα παιδιά που παραμένουν σε νοσοκομείο του νησιού μέχρι να αποφασιστεί από πλευράς δικαστηρίου ποιος θα αναλάβει τη φροντίδα τους. 

«Έσπρωξα λίγο το παιδί και έπεσε κάτω - Είναι όλα ψέματα»

Σε δηλώσεις της στο Star, η μητέρα ισχυρίστηκε πως ο γιος της έχει πληγωθεί συναισθηματικά μετά την αυτοκτονία του πατέρα του και ισχυρίστηκε πως τα λεγόμενά του σε βάρος της είναι ψέματα.

«Όλα είναι μία χαρά. Δεν συμβαίνει τίποτα κακό με τα παιδιά, είχε μία ταραχή ο μεγαλύτερος» είπε. Αναφερόμενη στο περιστατικό, ισχυρίστηκε πως απλώς έσπρωξε τον ανήλικο και έπεσε κάτω.

«Θέλω πίσω τα παιδιά» λέει η μητέρα που καταδικάστηκε για κακοποίηση

«Τον μάλωσα λίγο, τον έσπρωξα, έπεσε κάτω. Το τόσο δα το έκανε άλλο τόσο» είπε και ισχυρίστηκε πως «έχει πάθει φοβία από τότε που πέθανε ο πατέρας του. Εγώ αγαπάω τα παιδιά μου και θα τα πάρω στο σπίτι μου και όλα θα είναι μια χαρά» κατέληξε.

"Δεν χάνω με τίποτα τα παιδιά, μια γρατζουνίτσα ήταν"

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις της μητέρας στον ALPHA όπου επέμεινε στη δική της εκδοχή των γεγονότων αποδίδοντας την συμπεριφορά και τις καταγγελίες του 12χρονου θετού γιου και της 9χρονης θετής κόρης 

"Μια γρατζουνίτσα ήταν μόνο εδώ… γιατί εγώ κατά λάθος το σκούντησα, πώς να σας πω, το έσπρωξα και έπεσε το καημένο, αλλά τώρα… στον ώμο του…" σημείωσε.

"(σσ. το δικαστήριο) το είδε αυτό, ότι έγινε κάποιο λάθος, ότι έχει πάθει ένα σοκ. Μόνο εκείνη τη μέρα έγινε μία επίπληξη στο παιδάκι. Αυτή τη μέρα, το Σάββατο το μεσημέρι, άθελά μου από την πίεση που ένιωθα, από την πίεση τη μεγάλη και τη στεναχώρια μου, λίγο τον μάλωσα και εγώ και λίγο τον έσπρωξα και έγινε ό,τι έγινε. Χωρίς όμως να υπάρχει λόγος. Τα αγαπάμε πολύ τα παιδιά και τα αγαπάω και εγώ και δεν πρόκειται να τα χάσω με τίποτα. Είπαν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και όλα είναι μια χαρά. Δηλαδή ότι θέλουν να γυρίσουν στο σπίτι, ειδικά η μικρή ήταν πολύ χαρούμενη και όλα μια χαρά. Δεν έχω πάει και ποτέ στο δικαστήριο, δεν έχω καταδικαστεί, δούλευα χρόνια σε γραφείο λογιστικό. Είμαστε καλοί άνθρωποι, οι γονείς μου, τα πεθερικά μου, οι συγγενείς μας, τέλος πάντων, πολύ καλοί άνθρωποι, εξαιρετικοί" υποστήριξε.

"Έχω αγωνιστεί πάρα, πάρα πολύ για να αποκτήσω αυτά τα δύο παιδάκια και εγώ και ο συγχωρεμένος, έχω κάνει πάρα πολλές εξωσωματικές, έχω χαλάσει 50 χιλιάδες ευρώ στις εξωσωματικές, γιατί και εγώ έφτασα σε μια ηλικία μεγάλη. Πήγα στο "Χαμόγελο του Παιδιού", πήγα στον "Άγιο Στυλιανό" στη Θεσσαλονίκη, είχα φτιάξει τα χαρτιά μου για υιοθεσία στο εξωτερικό. Ήθελα πολύ ένα παιδί και τα κατάφερα" κατέληξε.