Ελλάδα

Συνελήφθη ο πιστολέρο της Νέας Σμύρνης

Συνελήφθη ο πιστολέρο της Νέας Σμύρνης
Στα χέρια των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρου βρίσκεται ένας 40χρονος ο οποίος φέρεται ως το άτομο που πυροβόλησε και τραυμάτισε 24χρονο το απόγευμα του Σαββάτου στη Νέα Σμύρνη.

Όλα έγιναν λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα βόλεϊ ανδρών για τα Play Off ανόδου στη μεγάλη κατηγορία ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΟΦΗ.

Πέντε οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας διαπληκτίστηκαν για άγνωστους λόγους και ο 40χρονος έβγαλε όπλο με το οποίο πυροβόλησε στο δεξί πόδι τον 24χρονο ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν σοβαρό τον τραυματισμό χωρίς όμως να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του.

Οι αστυνομικοί στην αυτοψία που έκαναν στο σημείο της συμπλοκής βρήκαν μεταξύ άλλων έναν κάλυκα, πέντε φυσίγγια και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από τις καταθέσεις που έλαβαν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι δράστης ήταν ο 40χρονος ο οποίος πήγε και έφυγε από το σημείο με μία μαύρη μοτοσικλέτα η οποία ανήκει σε άλλο άτομο.

Χθες το πρωί έγινε παρουσία εισαγγελέα έρευνα στο σπίτι του στη Νέα Σμύρνη όπου δεν εντοπίστηκε ωστόσο βρέθηκε στο εσωτερικό ένα μαχαίρι 56 εκατοστών.

Αργότερα συνελήφθη και οδηγήθηκε στα κρατητήρια ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.