Ελλάδα

Άγιοι Ανάργυροι: Παίρνει εξιτήριο από το Τζάνειο ο δολοφόνος της Κυριακής

Άγιοι Ανάργυροι: Παίρνει εξιτήριο από το Τζάνειο ο δολοφόνος της Κυριακής
Εξιτήριο παίρνει ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής από το Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου είχε μεταφερθεί από το Αττικόν μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, που είχε κάνει στις φυλακές Κορυδαλλού.

Εξιτήριο θα λάβει σε λίγη ώρα από το Τζάνειο νοσοκομείο ο 39χρονος που πριν από δύο εβδομάδες δολοφόνησε την Κυριακή Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων. Νοσηλευόταν φρουρούμενος από την προηγούμενη εβδομάδα μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε στις φυλακες Κορυδαλλού.

Παράλληλα, αναμένεται σήμερα να αποφασίσει η γενική γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αν ο 39χρονος θα μεταβεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ή θα μπει κανονικά σε κελί. Αν μεταφερθεί στο κελί, τότε θα πάει σε κελί με πάνω από 3 άτομα (όπως ήταν όταν έκανε την απόπειρα αυτοκτονίας), ενώ οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι θα τον ελέγχουν συνεχώς, σε χρονικό διάστημα λιγότερο των 20 λεπτών.

Ήταν δεμένος στο κρεβάτι με ιμάντες

Αξίζει να σημειωθεί πως ο δολοφόνος της Κυριακής μετά την εισαγωγή του στο Τζάνειο είχε δεθεί με ιμάντες στο κρεβάτι από το προσωπικό του νοσοκομείου καθώς, όπως αναφέρεται, είχε αποκτήσει αρκετά βίαιη συμπεριφορά με αποκορύφωμα να πετάει αντικείμενα ενώ επιχείρησε να βανδαλίσει τον χώρο. Μάλιστα ο δράστης της στυγερής δολοφονίας προσπάθησε να πείσει το ιατρικό προσωπικό ότι πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και αρνήθηκε να συνεργαστεί με τους γιατρούς. Όπως αναφέρουν οι γιατροί, πετούσε τους ορούς, επιμένοντας ότι δεν θυμάται τι έχει συμβεί ενώ παράλληλα φώναζε και ζητούσε τη μητέρα του.

Η τοξικολογική εξέταση του δράστη έδειξε ότι, εκτός από χάπια και αλκοόλ, τα οποία είχαν αναφερθεί αρχικά, είχε κάνει χρήση και κοκαΐνης αλλά και άλλων ναρκωτικών ουσιών πριν από το έγκλημα.