Ελλάδα

Βραυρώνα: Νέα στοιχεία για το νεκρό βρέφος στα σκουπίδια - «Δεν αποκλείεται να γεννήθηκε ζωντανό!»

Βραυρώνα: Νέα στοιχεία για το νεκρό βρέφος στα σκουπίδια - «Δεν αποκλείεται να γεννήθηκε ζωντανό!»
Δικογραφία για ανθρωποκτονία σε βάρος του πατέρα - Η μητέρα νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Νεκρό και χτυπημένο στο κεφάλι βρέθηκε το βρέφος στον χώρο μεταφόρτωσης απορριμμάτων στη Βραυρώνα με τον πατέρα, παρότι αρχικά να αρνείται τα πάντα, να ομολογεί τελικά και να παραδέχεται ότι εκείνος το πέταξε, υποστηρίζοντας ότι γεννήθηκε νεκρό.

Το βρέφος, το οποίο είχε αίματα και τραύμα στο κεφάλι, εντοπίστηκε μέσα σε μία σακούλα έξω από τον κάδο απορριμμάτων περίπου στις 17:20 την Παρασκευή (10/5). Σε βάρος του πατέρα σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία. 

Μάλιστα, από την πλευρά του, ο ιατροδικαστής φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν αποκλείει το μωρό να γεννήθηκε ζωντανό. 

Σημειώνεται πως η μητέρα νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Υπενθυμίζεται πως η γυναίκα- υπήκοος Νεπάλ- φέρεται να ήταν 8 μηνών έγκυος και να γέννησε σε ξενοδοχείο που διέμενε το ζευγάρι ενώ μεταφέρθηκε με αιμορραγία σε δημόσιο μαιευτήριο, χωρίς το έμβρυο. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν αν είχε γεννήσει ή είχε αποβάλει.

Η Αστυνομία σε έρευνα που έκανε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου διαπίστωσε ότι υπήρχαν παντού αίματα στον χώρο. Από στοιχεία που συγκέντρωσε η Αστυνομία προκύπτει ότι ο άνδρας κάποια στιγμή πέταξε σκουπίδια σε κάδο της περιοχής.

Ο πατέρας του βρέφους, παρότι αρχικά αρνούνταν τα πάντα, ομολόγησε τελικά και παραδέχθηκε ότι εκείνος πέταξε το έμβρυο στα σκουπίδια, υποστηρίζοντας ότι γεννήθηκε νεκρό.  Τόσο ο πατέρας όσο και η μητέρα ήταν εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο και έμεναν μέσα σε αυτό ενώ όλοι μιλούν ό,τι ήταν άνθρωποι ήπιων τόνων, σύμφωνα με την ΕΡΤ.