Ελλάδα

Βραυρώνα: Ο πατέρας ομολόγησε ότι πέταξε το βρέφος στη χωματερή

Βραυρώνα: Ο πατέρας ομολόγησε ότι πέταξε το βρέφος στη χωματερή Φωτογραφία: GLOMEX
Ο 24χρονoς από το Νεπάλ ομολόγησε ότι το βρέφος γεννήθηκε νεκρό και μετά το πέταξε στη χωματερή στη Βραυρώνα.

Ο 24χρονος πατέρας του βρέφους, από το Νεπάλ, που εντοπίστηκε πριν από λίγο νεκρό σε χωματερή στη Βραυρώνα ομολόγησε ότι αυτός το πέταξε στα σκουπίδια καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο γεννήθηκε νεκρό.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του Alpha ο 24χρονος με καταγωγή από το Νεπάλ που δούλευε μαζί με την 30χρονη σύντροφό του σε ξενοδοχείο στη Βραυρώνα, ομολόγησε την πράξη του. Το βρέφος εντοπίστηκε ανάμεσα σε σακούλες και χόρτα.

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι η γυναίκα ήταν 4-5 μηνών και περιέγραψε λεπτομερώς πώς απέβαλε. Είπε ότι δεν το χτύπησε ποτέ το μωρό. Είπε ότι διαπίστωσαν και οι δύο πώς το μωρό γεννήθηκε νεκρό. Όπως είπε ο ίδιος έβαλε μέσα σε μία σακούλα το μωρό και το τραύμα, ο ίδιος εικάζει ότι προκλήθηκε την ώρα που το πέταξε. Δεν δέχεται ωστόσο, ότι τραυμάτησε θανατηφόρα το μωρό γιατί όπως λέει θεωρεί πως γεννήθηκε νεκρό.

Για την πράξη του είπε ότι το πέταξε επειδή φοβόταν μήπως κατηγορηθεί για κάτι καθώς κατάγεται από ξένη χώρα.

Οι γονείς του παιδιού έχουν συλληφθεί ενώ η μητέρα νοσηλεύεται φρουρούμενη στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα». Η ίδια ωστόσο αρνείται να πει οτιδήποτε.

Σύμφωνα με τον Alpha, η ίδια πηγαίνοντας στο νοσοκομείο αρνήθηκε ότι είχε γεννήσει παρά το γεγονός ότι οι γιατροί επέμειναν. Τότε οι γιατροί ενημέρωσαν τις αρχές.  Οι αρχές δεν γνωρίζουν ακόμα πώς και αν το βρέφος γεννήθηκε νεκρό.

 

O Θανάσης Δούσκος, γυναικολόγος μαιευτήρας στο «Αλεξάνδρα» που είδε την γυναίκα από το Νεπάλ, όταν πήγε με τον σύντροφό της, λέγοντας ότι έχει ακατάσχετη αιμορραγία μίλησε στο Mega.

«Κατά τις 11.30 χθες όταν εφημέρευα με τον διευθυντή μου με κάλεσαν γιατί προσήλθε με ταξί ένα ζευγάρι Νεπαλέζων μαζί με διερμηνέα στο νοσοκομείο. Η γυναίκα μου είπε ότι είχε περίοδο, αλλά στην κλινική εξέταση κατάλαβα αμέσως ότι είχε γεννήσει λίγες ώρες πριν και μάλιστα είχε κάνει τοκετό ενός μεγάλου εμβρύου, τουλάχιστον 3 κιλά, τελειόμηνου. Οπότε τη ρώτησα αμέσως πού είναι το έμβρυο. Άρχισε να μας λέει περίεργα πράγματα, ότι δεν ήταν έγκυος και ότι δεν ξέρει. Οπότε κατευθείαν κάλεσα την αστυνομία» είπε ο γυναικολόγος.

Σε ερώτηση για τη συμπεριφορά του άνδρα της, ο κ. Δούσκος είπε πως «Μιλάμε για δύο άτομα που είχαν πλήρη απάθεια και συναισθηματική απομάκρυνση από το γεγονός. Ακόμα και όταν τους πιέσαμε με πολλές συγκεκριμένες ερωτήσεις, ήταν απόλυτα ψύχραιμα. Η ίδια υποστήριζε ότι ήταν έγκυος και ότι έχασε το μωρό σε ένα χωράφι πέντε μήνες πριν, κάτι που δεν γίνεται γιατί ο τοκετός έγινε χθες. Ο σύζυγος είπε ότι δεν γνώριζε ότι η γυναίκα του ήταν έγκυος» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό, ο κ. Δούσκος σημείωσε ότι αυ΄το είναι κάτι που «δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε».

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση του βρέφους.