Ελλάδα

Το παρασκήνιο της εξαφάνισης 8χρονης από σχολική εκδρομή - Τι αποκάλυψε ο μπαμπάς της

Το παρασκήνιο της εξαφάνισης 8χρονης από σχολική εκδρομή - Τι αποκάλυψε ο μπαμπάς της
Εντοπίστηκε σώα και ασφαλής η 8χρονη που εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στη Θεσσαλονίκη.

Αίσιο τέλος είχε ο συναγερμός που σήμανε σήμερα νωρίς το μεσημέρι κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής Δημοτικού Σχολείου στην περιοχή του Ζαγκλιβερίου, στη Θεσσαλονίκη όταν οι συνοδοί δάσκαλοι αντιλήφθηκαν την απουσία 8χρονης μαθήτριας. Αμέσως κινητοποιήθηκαν δασκαλοι και εκπαιδευτικό προσωπικό για να εντοπίσουν πού θα μπορούσε να βρίσκεται η 8χρονη μαθήτρια της Β Δημοτικού.

Στις έρευνες συμμετείχαν από την πρώτη στιγμή και οι Αστυνομικές Αρχές, ενώ έδωσαν το παρών 15 πυροσβέστες με δύο διασωστικούς σκύλους της 2ης ΕΜΑΚ καθώς και η ομάδα “ΙΚΑΡΟΣ” Κεντρικής Μακεδονίας με drone.

 Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, αστυνομικός που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλινδοίων και μετείχε στις έρευνες κατάφερε να εντοπίσει σώα την 8χρονη, δίνοντας τέλος στην περιπέτειά της. Το κοριτσάκι εντοπίστηκε στο δάσος του Πλατανορέματος μετά από σχεδόν τρεις ώρες αδιάκοπων αναζητήσεων. 

«Έχασε τον προσανατολισμό της, πέρασε τον κεντρικό δρόμο»: Τι αποκάλυψε ο μπαμπάς της 8χρονης

«Το παιδάκι πήγε ως ένα σημείο και κατάφερε να περάσει τον κεντρικό. Έχασε τον προσανατολισμό του, χάθηκε μόνο του», είπε ο πατέρας του κοριτσιού. «Ό,τι και να πω είναι λίγο. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που βοήθησε να βρεθεί το παιδί μου, δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά», είπε με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας της 8χρονης.