Ελλάδα

Εκδρομή εφιάλτης: Χειροπέδες σε 59χρονο μετά από καταγγελία για παρενόχληση σε μαθήτριες

Εκδρομή εφιάλτης: Χειροπέδες σε 59χρονο μετά από καταγγελία για παρενόχληση σε μαθήτριες Φωτογραφία: PEXELS Photo by Michał Robak
Η σχολική εκδρομή σε φάρμα ξελίχθηκε σε εφιάλτη για μαθήτριες Γυμνασίου. Η καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση και η σύλληψη του 59χρονου ιδιοκτήτη.

Η σχολική εκδρομή Γυμνασίου σε φάρμα με άλογα στην Ημαθία πήρε άσχημη τροπή όταν δυο μαθήτριες κατήγγειλαν τον ιδιοκτήτη της φάρμας για σεξουαλική παρενόχληση.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν οι μαθήτριες ηλικίας 14 και 15 ετών, ο ιδιοκτήτης της φάρμας τις θώπευσε κατά τη διάρκεια που εκείνες έκαναν ιππασία.

Οι ανήλικες σοκαρισμένες ενημέρωσαν τις οικογένειές τους και εν συνεχεία έγιναν οι καταγγελίες στην Αστυνομία.

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης των αλόγων και του στάβλου

Μετά τις καταγγελίες, οι Αρχές συνέλαβαν τον 59χρονο ιδιοκτήτη της φάρμας με την κατηγορία ότι προέβη σε γενετήσιες πράξεις (θωπείες σε διάφορα μέρη σώματος), σε βάρος των ανηλίκων μαθητριών ενώ πραγματοποιούσαν ιππασία με άλογα ιδιοκτησίας του.

Ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Οι ανήλικες εξετάστηκαν από παιδοψυχολόγο, ενώ σε βάρος του 59χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους, με την οποία οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.