Ελλάδα

Κομοτηνή: Με κατάγματα το 6 μηνών βρέφος που παρασύρθηκε από ΙΧ

Κομοτηνή: Με κατάγματα το 6 μηνών βρέφος που παρασύρθηκε από ΙΧ
Με κατάγματα το βρέφος που παρασύρθηκε από ΙΧ.Οδηγός φέρεται να παραβίασε STOP.

Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους το πρωτοφανές τροχαίο που συνέβη σήμερα το πρωί στην Κομοτήνη όταν ΙΧ παραβίασε το STOP,  συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και έπεσε πάνω σε παγκάκι που καθόταν η μητέρα έχοντας το 6 μηνών μωρό της στο καρότσι.

Τροχαίο σοκ έξω από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής με τραυματισμό μαμάς και μωρού 

troxaio moro ab0f3

Όλα συνέβησαν σε κλάσματα δευτερολέπτου με την μητέρα να μην προλαβαίνει να αντιδράσει και το βρέφος να τραυματίζεται βαρύτατα. Στο σημείο έσπευσε χωρίς καθόλου καθυστέρηση, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής τους δύο τραυματίες. Στο σημείο επενέβησαν επίσης Τροχαία και Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Xronos.gr κρίθηκε αναγκαία η άμεση μεταφορά του βρέφους στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, καθώς ο τραυματισμός του φέρεται να είναι βαρύς. Ο πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, μίλησε στο LIVE NEWS, για την κατάσταση υγείας του παιδιού.

«Μίλησα με τη διοίκηση του νοσοκομείου και μου είπαν πως το παιδί είναι καλά. Είχε ένα κάταγμα στην δεξιά κνήμη και τώρα είναι στο χειρουργείο. Διερευνάται πιθανό στη αριστερή κλείδα».