Ελλάδα

Φρίκη στον Πύργο: 37χρονος δολοφόνησε 11χρονο κοριτσάκι - Ο δράστης είχε εμπλακεί σε υποθέσεις με ανήλικα παιδιά

Φρίκη στον Πύργο: 37χρονος δολοφόνησε 11χρονο κοριτσάκι - Ο δράστης είχε εμπλακεί σε υποθέσεις με ανήλικα παιδιά Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΑΡΧΕΙΟ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Θείος της 11χρονης ο καθ' ομολογίαν δράστης της δολοφονίας στον Πύργο.

Ένας 37χρονος ομολόγησε τη δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής, που εντοπίστηκε πριν από λίγο νεκρή σε περιοχή του Πύργου, με τραύματα στον λαιμό. O 37χρονος σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο ξάδελφος της μητέρας της 11χρονης ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία.

Η 11χρονη είχε εξαφανιστεί την Κυριακή 9 Ιουνίου από τη Μυρτιά στον Πύργο Ηλείας και το Χαμόγελο του Παιδιού είχε εκδώσει Amber Alert για την εξαφάνισή της.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πύργου, στο πλαίσιο διερεύνησης της εξαφάνισης της 11χρονης στην Ηλεία συνελήφθη ένας 37χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της ανήλικης. O άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες ομολόγησε.

Η σορός της ανήλικης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πύργου σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι Ηλείας ενώ ο άνδρας είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις με ανήλικα παιδιά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε εμπλακεί σε υπόθεση βιαμσού ανηλίκου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 11χρονη έφυγε χθες από το σπίτι της για να πάει στη θείας της. Ωστόσο το παιδί δεν έφτασε ποτέ εκεί και αμέσως η μητέρα της ειδοποίησε τις Αρχές. Πληροφορίες του Mega μεταδίδουν ότι στον δρόμο το 11χρονο κορίτσι συνάντησε τον καθ’ ομολογίαν δράστη, ο οποίος προσφέρθηκε να τη μεταφέρει με το αυτοκίνητό του.

Όπως μεταδίδει το Ilialive οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου είδαν από κάμερες ασφαλείας ότι η 11χρονη επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και έφυγαν μαζί από τη Μυρτιά. Η σορός της 11χρονης βρέθηκε πεταμένο σε ένα χωράφι 25χλμ περίπου μακριά από το σημείο που εξαφανίστηκε η μικρή και οι Αρχές εκτιμούν ότι η δολοφονία έγινε αργά χθες το βράδυ.

Το σημείο υπέδειξε ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος και θείος της μικρής.

Ο 37χρονος, ο οποίος ομολόγησε το έγκλημα στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού ανήλικης. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι για τη δολοφονία της χρησιμοποίησε ένα κατσαβίδι. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη σορό του κοριτσιού στις 15:45 το απόγευμα της Δευτέρας και πλέον εξετάζουν αν τη δολοφόνησε μέσα στο αυτοκίνητό του ή στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός.

Τι είπε η μητέρα της 11χρονης

Η μητέρα της 11χρονης Βασιλικής, Ιουλία μίλησε στο Live News. «Μου είπαν ότι βρήκαν ένα κοριτσάκι στο Καταράχι. Δεν ξέρω τίποτα άλλο», είπε η μητέρα της 11χρονης.

«Είμαι εδώ και 4 ώρες» είπε ενώ σημείωσε ότι οι αστυνομικοί δεν της είπαν τίποτα περί κράτησης ή σύλληψης κάποιου και περιμένει να δει αν πρόκειται για την κόρη της.