Ελλάδα

Δολοφονία Βασιλικής: Επεισόδια στα δικαστήρια Πύργου - Συγγενείς «χίμηξαν» στον 37χρονο

Δολοφονία Βασιλικής: Επεισόδια στα δικαστήρια Πύργου - Συγγενείς «χίμηξαν» στον 37χρονο Φωτογραφία: patrsinews.gr
Απίστευτες σκηνές έξω από το Δικαστικό Μέγαρο στον Πύργο. Λίντσαραν τον 37χρονο καθ'ομολογίαν δολοφόνο της 11χρονης.

Μεγάλη ένταση επικράτησε πριν από λίγη ώρα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πύργου, την ώρα που το περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ., προσέγγισε το σημείο, για να οδηγηθεί ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 11χρονης Βασιλικής, στον Εισαγγελέα, ώστε να απολογηθεί.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι συγγενείς της 11χρονης, κύκλωσαν το περιπολικό που μετέφερε τον δολοφόνο και με μανία άρχισαν να το χτυπούν, ενώ όπως φαίνεται και στο βίντεο κάποια στιγμή οι συγγενείς ανοίγουν την πόρτα του περιπολικού και λιντσάρουν τον 37χρονο καθ'ομολογίαν δολοφόνο.

Αστυνομικοί προσπάθησαν να  κατευνάσουν τα πνεύματα, ωστόσο η οργή των συγγενών ήταν τόσο μεγάλη που κατέληξε σε συμπλοκές και διαπληκτισμούς με τους αστυνομικούς.

Έξω από το δικαστικό μέγαρο Πύργου βρίσκεται και η οικογένεια της 11χρονης που από χθες έχει βρεθεί αντιμέτωπη το αδιανόητο, να έχει δολοφονηθεί στυγερά το παιδί τους.

«Γιατί το έκανε αυτό στο παιδί. Είχε παιδιά και ο ίδιος. Αν υπάρχει νόμος, δικαιοσύνη να το πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Να τον βάλουν μέσα και να μην ξαναδεί τον ήλιο», είπε συγγενής της ανήλικης.

{https://www.youtube.com/watch?v=8yMjE8FbaoE&t=39s}