Ελλάδα

Φωτιά στη Λάρισα: Μαίνεται στον Άγιο Θωμά, σε ύφεση στην Περιφερειακή Τρικάλων - Ήχησε 112

Φωτιά στη Λάρισα: Μαίνεται στον Άγιο Θωμά, σε ύφεση στην Περιφερειακή Τρικάλων - Ήχησε 112 Φωτογραφία: onlarissa.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά κοντά τις εργατικές κατοικίες του Αγίου Θωμά στη Λάρισα.

Η φωτιά δυναμώνει και έχουν τεθεί στη μάχη για την κατάσβεσή της αυξημένες δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενώ συνδράμουν και εναέρια μέσα. Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, υπάρχουν άτομα εντός των εγκαταστάσεων του πρώην ΤΕΙ, για τα οποία δεν έχει δοθεί εντολή εκκένωσης καθώς μέχρι στιγμής δεν διατρέχουν κίνδυνο από την πυρκαγιά. 

{https://www.youtube.com/watch?v=PPSibGwhUqk&t=1s}

Μάλιστα νωρίτερα στάλθηκε 112 στους κατοίκους της περιοχής για να την εκκενώσουν και να κατευθυνθούν προς το κέντρο της πόλης, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο σημείο. Στο σημείο βρίσκονται σε επιφυλακή και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

{https://www.youtube.com/watch?v=StUOj-4qgKY}

Ήχησε το 112 για να εγκαταλείψουν οι κάτοικοι τον Άγιο Θωμά

112 larisa db9d3

Έκτακτη ειδοποίηση από το 112 για εκκένωση προς την πόλη της Λάρισας όσων βρίσκονται κοντά στην περιοχή του Αγίου Θωμά, εστάλη στα κινητά των πολιτών νωρίτερα σήμερα το  Η επείγουσα ειδοποίηση εστάλη λόγω της δασικής πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στην Περιφερειακή Οδό Τρικάλων, η οποία εξαπλώνεται προς την περιοχή του Αγίου Θωμά.

Σε ύφεση η μεγάλη φωτιά στην περιφερειακή Τρικάλων – Διεκόπη η κυκλοφορία 

onlarissa 71fa3

Νωρίτερα, το μεσημέρι της Παρασκευής, ξέσπασε πυρκαγιά στον επαρχιακό δρόμο Λάρισας – Αμπελώνα όπου κάηκαν υπολείμματα καλλιεργειών τα οποία βρίσκονται σε αγροτική έκταση. Για την κατάσβεση από την πρώτη στιγμή επιχείρησαν  επτά οχήματα της Π.Υ. με δεκατέσσερις άνδρες, ενώ δυνάμεις της Τροχαίας ρύθμιζαν την κυκλοφορία. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η πυρκαγιά στην περιοχή του επαρχιακού δρόμου Λάρισας – Αμπελώνα έχει σβήσει.

{https://www.youtube.com/watch?v=QlVZJwKGJfU&t=1s}